![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 23 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E72] Radio internetowe NOKIA E 72 |
---|
![]() |
24 Jun 2014, o 22:50 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to nie jest do instalacji. I wrzuciłem do siebie i nie działa, przestało w ogóle działać poprawnie. Daj może instalkę tej wersji która używasz i zobaczę czy da się coś zrobić.
|
Last post |
![]() |
![]() |
26 Jun 2014, o 13:20 |
mp107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jun 2014, o 18:13 |
DisCox ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: DisCox wrote: Moim zdaniem te radio internetowe najlepsze było NOKII standardowe no na E-5 mi działa ta aplikacja mimo zrobienia najnowszego softa a na E-72 gdzie nie było na starym sofcie po aktualizacji wybór jest radia ale co z tego jak nie działa Na E5 po formacie też zapewne przestanie działać. Dopóki masz w telefonie zapisaną bazę stacji to będzie działać bo radia są z serwerów niezależnych od Nokii. A jak zrobisz format albo spróbujesz zaktualizować listę stacji to pozbędziesz się już na zawsze działającego radia ![]() ![]() I tak też się stało co było zapisane w ulubionych DZIAŁA!!!! a reszta już przestała działać gdybym wiedział nie robił bym aktualizacji ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jun 2014, o 11:47 |
mk7777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie tam nic nie działa
![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2020, o 21:21 |
barrysingh102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zauważyłem w pewnym wątku, że ludzie szukają aplikacji radia internetowego dla E72. Używam jednego dla 5320 XM w moim E72 i to działa po prostu świetnie (podobnie jak aplikacja działała w moim poprzednim E71).
Jeśli chcesz to sprawdzić, przejdź do strony Tam wybierz Przeglądaj usługi - Muzyka - FM i radio internetowe. Następnie wybierz 5 kroków, aby rozpocząć i pobierz ... plik. I stamtąd wybierz ten przeznaczony dla 5320 Xpress Music. Po zainstalowaniu można go znaleźć pod Media - Radio. |
![]() |
![]() |
10 Jan 2020, o 00:49 |
mp107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Można też użyć (już) bezpłatnej aplikacji LCG Jukebox autorstwa LonelyCatGames. Nie wiem jak wygląda aktualnie kwestia integracji z bazą SHOUTcast™, ale strumienie z linków można wciąż przy jej użyciu odtwarzać.
|
![]() |
![]() |
11 Jul 2020, o 11:24 |
silkscale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sportowe stereofoniczne radio FM Nokia E72 z RDS, sterowane przez dobrze znaną aplikację radiową. Po uruchomieniu aplikacja pyta o Twoją lokalizację, aby ustawić odpowiednie częstotliwości dla Twojego obszaru. Radio FM może automatycznie skanować i zapisywać dostępne stacje w Twojej okolicy.
|
![]() |
![]() |
1 May 2021, o 13:24 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na Symbianie Belle dobrze działa CuteRadio i LCG Jukebox
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 23 posts ] Previous topic | Next topic |
|