![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 26 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Ranga Friend a dostęp do VIP Zone. |
---|
![]() |
20 Jan 2010, o 17:42 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kosmita1993 wrote: wyobraźcie sobie sytuację za jakiś okres czasu: nowy użytkownik będzie pisał same mądre posty, ale w czasie jego rejestracji granica ilości postów aby dostać rangę friend = 1000. I zanim "nabije" te tysiąc postów starając się pisać mądre mądre posty, granica skoczy na 1500... W sumie też racja. I tak źle i tak nie dobrze... |
Last post |
![]() |
20 Jan 2010, o 17:56 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale kombinujecie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
20 Jan 2010, o 17:57 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kosmita1993, dlatego ja jestem przeciwny ciągłemu podnoszeniu pułapu co np. miesiąc. To jest o wiele bardziej drażniące niż taki jeden orzeźwiający skok raz np. na rok.
|
![]() |
20 Jan 2010, o 18:14 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak dla mnie, ten brak możliwości wstępu powinien być dla Was, drodzy Friends motywacją do zrobienia czegoś dla forum.
![]() ![]() |
![]() |
21 Jan 2010, o 02:27 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jestem najbliższy wypowiedziom kosmity1993 i ryby. Z jednej strony dla kogoś nowego bariera 500 postów dla jakiejś rangi może być zniechęcająca, no ale z drugiej strony, nie o rangi tutaj chodzi. Choć są miłe, wiadomo.
I nie wiem czy nie lepiej by było, gdyby rangi były jednak przyznawane, a nie uzależnione od liczby postów. Bo jak widzę kogoś, kto już prawie przekracza próg, a wiem, że gdybym prześledził jego 'karierę' to z połowę postów bym usunął, to trochę czuję się zażenowany. Ewentualnie dodać jakąś jeszcze jedną rangę, oczywiście niższą w hierarchii od frienda, ale uzależnioną tylko od liczby postów czy reputacji. No ale znowuż sam kiedyś psioczyłem na ilość rang. Trudna sprawa:) |
![]() |
21 Jan 2010, o 02:40 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmmm, a moze troszke przeorganizowac rangi ?
Tzn. oddzielić rangi specjalne - przyznawane przez ekipe, od rang automatycznych, ktore otrzymuje kazdy. I tutaj zrobic szerszy podzial np. 0-20 poczatkujacy 20-50- zaawansowany itd. Mysle, ze wtedy nie byloby tez wielkiego "parcia" zeby zdobyc te wymarzone 500 postow i nowy kolorek. Jak forum sie rozrosnie to zanim sie obejrzycie to zasypywani bedziecie pyataniami typu : ile jeszce postow musze napisac do rangi ? co zrobic zeby zostam moderatorem etc. |
![]() |
21 Jan 2010, o 14:29 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba, b. dobry pomysł, tylko nie wiem, czy nie będzie za dużo tych rang, jak wspomniał już michero
![]() Podzielenie rang automatycznych od tych przyznawanych przez ekipe trochę zmienia sprawę:) Tylko w jaki sposób? Teraz jest chyba: Automatyczne: User Friend Przyznawane przez ekipę: Helper Uploader Moderator Patcher (wybaczcie złą kolejność ![]() |
![]() |
21 Jan 2010, o 14:34 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Tylko w jaki sposób? Lider grupy w panelu użytkownika może to zmienić... Ale zanim cokolwiek zmieni to sprzydała by się zgoda administracji i ew. głosowanie (ankieta). |
Last edited by kosmita1993 on 21 Jan 2010, o 14:36, edited 1 time in total. |
![]() |
21 Jan 2010, o 14:38 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba mnie nie do konca zrozumiales.
Moja propozycja polega na tym zeby wlasnie rozszerzyc te rangi automatyczne. Na razie sa 2 rangi w dosc duzym przedziale postow. A usera trzeba czesciej nagradzac nowym "napisem" zeby widzial, ze to co robi na forum jest jakos doceniane. Mimo, ze jest to automatycznie dziala to bardzo na psychologie ![]() I teraz oczywiscie wiadomo, ze rangi przydzielane przez ekipe sa duzo bardziej prestizowe i duzo bardziej trzeba sie wykazac niz tylko postami. Kolejna psychologiczna motywacja dla aktywnego uczestniczenia w zyciu forum. Sorry za bledy , pisze z telefonu. Tych rang automatycznych probonwalbym nie spisywac na dle forum tylko zastapic nimy wskaznic procentowy. Tam gdzie ja mam teraz 20% wstawic po prostu nazwe rangi. |
![]() |
21 Jan 2010, o 15:47 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czego wy chcecie? Jest 10 rang procentowych dla obrazka i 2 grupy autodołączania dla koloru nicka...
RANGA TO NIE GRUPA! Nie będę zmieniał rozwiązania, które jest dobre. |
![]() |
21 Jan 2010, o 16:09 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 26 posts ] Previous topic | Next topic |
|