by wasiesto » 19 Nov 2009, o 03:16
jojo87, a o swojej grupie friend nic nie wspomniałeś aż dziwne?? bo jest chyba bardziej bez sensu od grupy expert
wiec tak, z wywalenie grupy user może i masz rację grupa jest szeroka i niczym się nie wyróżnia.
a co do grupy expert to ja widzę ją tak, jest sobie taka grupka, należą do niej ludzie którzy jako tako się znają na telefonach itp, jak dla mnie nie jest ona po to żeby się pochwalić swoją wiedzą tylko po to że dla userów posty expertów są o wiele bardziej merytoryczne od postów zwykłych forumowiczów
to działa na tej zasadzie "jak mam problem to zakładam sobie temat i w większą uwagę poświęce postom napisanych przez władzę forum lub userów z grupy expert
wracając do rangi newsman, redaktor itd... jak dla mnie można takie coś zrobić ale należało by wykonać w ten sposób żeby była jedna grupka od tego, jedna ranga np newsman bo to najbardziej oddaje postać rzeczy.
dodam jeszcze że przeglądając newsy tutaj na forum są one dla mnie merytorycznie słabe, dodatkowo każdy pasowało by przeredagować i najważniejsze prawie każdy to czyste kopiuj -> wklej. na szczęście nie wchodzą tutaj za bardzo więksi branżowi czytacze wiec raczej nikt o plagiat forum nie posądzi...
no to tyle z mojej strony, pewnie i tak każdy będzie miał w du*** to co napisałem albo każe się popukać w głowę