![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 34 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Ranga NewsMan |
---|
![]() |
20 Nov 2009, o 00:35 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a o tym nikt nie pamięta??:)
http://www.pasjagsm.pl?? poza tym newsy najlepiej brać z zagranicznych serwisów i samemu redagować na media2 czesto zdarzają się pomyłki. na telixie jest ok chociaż odkąd witka tam nie ma to jest gorzej... jak coś to pytajcie, znam praktycznie wszystkich z branży |
Last post |
![]() |
![]() |
12 Feb 2010, o 17:38 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
mamy dział "Newsy". Jest to niby dział jak każdy ale niestety wszystkie newsy są kopiowane z polskich portali/blogów o tematyce GSM. I tutaj pojawia sie moja propozycja. Na pewno na forum jest kilka osób, które mogłyby się zająć tłumaczeniem newsów na j.polski specjalnie dla Naszego forum. Można dla takich osób wyznaczyć specjalna range czy nawet dać im uprawnienia moderatorskie w dziale newsy. Co więcej dużo userów często zmienia telefony a na forum nie ma działu recenzje. Jeśli już mamy takich redaktorów i newsy tłumaczone przez Nich a nie tłumaczone to można połączyć forum z blogiem o nowościach Nokii. I teraz troszkę prywaty ; jeśli ktoś ma jakieś blogi czy portale z newsami o Nokii proszę o wysłanie linków na PW. Przykłady takich artykułów. nokia-wykonana-z-18-karatowego-zlota-vt6827.htm low-endowy-muzyczny-smartphone-nokii-5235-vt6826.htm to jak ? ![]() |
Last edited by ryba on 7 Feb 2010, o 18:38, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
12 Feb 2010, o 23:42 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba wrote: Na pewno na forum jest kilka osób, które mogłyby się zająć tłumaczeniem newsów na j.polski specjalnie dla Naszego forum ja bym się mógł zając tym ale najpierw dajcie mi jakieś stronki gdzie mogę to znaleźć ![]() |
![]() |
![]() |
13 Feb 2010, o 12:19 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: ja bym się mógł zając tym ale najpierw dajcie mi jakieś stronki gdzie mogę to znaleźć http://lmgtfy.com/?q=nokia+news Znasz na tyle dobrze angielski by się tym zająć bez użycia translatora a jedynie za pomocą swojej wiedzy ? |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 34 posts ] Previous topic | Next topic |
|