![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 6300 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.21] Rasta Mod |
---|
![]() |
21 Nov 2009, o 17:34 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam !!!
Przedstawiam wam długo oczekiwany ppm_b o nazwie RASTA ! Co zmienione? Odtwarzacz (od braci zza Buga) link dzięki filip Ikony (większość) jak z visty wyciągnięte z patcha kosmita1993 Animacja początkowa - własnego autorstwa napis ![]() Animacja końcowa - znaleziony na necie Motyw autorstwa Adrian219 W paczce: motyw plik ppm_b Aktualnie prace trwają nad ppm_b z inną czcionką i nifami Nowa wersja z czionką Taurus i innymi ikonami Nowa wersja z czcionką SonySketch EF BOLD + usunięte zbędne języki Motyw by Adrian219 Proszę o sprawdzenie i zgłaszanie wszystkich uwag Jak ktoś stestuje niech zrobi screeny P.S Nie wiem czy bedzie tlo w kalendarzu ponieważ NokiX mi ich nie wypakował ![]() |
Last edited by adamke on 22 Nov 2009, o 14:34, edited 5 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
21 Nov 2009, o 18:02 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Nov 2009, o 21:29 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aktualizacja !!!
Zmienione ikonki na takie z s40v6 (wyciągnięte z patcha nonam_e) Zmienione ikonki alertów Zmieniona czcionka na Taurus Nowy motyw który dodał Filip W planach nowe nify by Adrian (jutro tu wrzucę) Link: PPM (zupełnie inny styl ikon + czcionka Taurus) Motyw idealnie pasujący pod patcha Link w pierwszym poście. Tak jak wyżej proszę o sprawdzenie i screeny Oczywiście nagroda za pomoc |
Last edited by adamke on 21 Nov 2009, o 22:51, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
17 Oct 2010, o 12:38 |
szaiba14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a mógł by ktoś zrobić takiego patcha na nokie 5310 xm ?
był bym wdzięczny |
![]() |
![]() |
5 Mar 2012, o 19:04 |
Razor129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filip,
Mam takie pytanko czy możesz wrzucić ten motyw na inną stronkę? Bo na 4Shared wygasło. Wiem piszę teraz bo dopiero dołączyłem do forum i ten motyw bardzo mi się spodobał ![]() Z góry wielkie dziękki! ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 6300 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)