Jeśli w jakikolwiek sposób w tym momencie łamię regulamin naszego forum to z góry przepraszam i proszę o złagodzenie karalności aczkolwiek piszę ten temat z woli chęci pomocy każdemu z nas. Jak każdy z nas wie NaviFirm przestało być aktywne już jakiś czas temu. Dlatego też postanowiłem napisać ten temat a jeśli ktoś z góry uzna to za przydatne niech przyklei tam gdzie trzeba. Informuje, że mam dostęp do programu NaviFirm Plus i mogę sobie pobierać softy takie jakie sobie zażyczę. Więc jeśli ktoś potrzebuje jakiś soft a w temacie który znalazł na forum link wygasł niech napisze do mnie, albo sprawdzi mój baner. Jeśli tam nie będzie danej paczki proszę o informację a gdy tylko będę dostępny na pewno wrzucę paczkę i poinformuje, że jest już gotowa do pobrania. Oczywiście nie pisać mi "daj softa do 3310" bo tylko nie potrzebnie wydłużasz rozmowę. Podaj dokładny model bądź RM i też informacje o tym jaką wersję softu potrzeba, żeby nie było, że chciałeś taką a ja ściągnąłem inną... Pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 grudnia 2013, o 16:54 ]
Podwieszam temat.