pawelooss wrote:No, a więc wady jak dla mnie to:
- brak aplikacji monitorującej system i baterię,
- brak trybu oszczędzania baterii,
- możliwości wyłączenia dźwięku migawki aparatu fotograficznego,
- Niestety, z powodów czysto technicznych (możliwość przegrzania się diody) nie jest możliwe wykorzystywanie lampy w trybie Time Shift (więcej na ten temat w recenzji systemu BlackBerry 10), w trybie seryjnym oraz… przy wykonywaniu fotografii ze stabilizacją obrazu. Paradoksalnie jednak możemy ją bez żadnych problemów włączyć w trybie rejestracji wideo.
Wśród poprawek znalazły się m.in.:
Poprawa wydajności aplikacji firm trzecich
Usprawnienia w aplikacji telefonu, kalendarza i kontaktów – poprawiono synchronizację z kalendarzem Gmail, organizację wątków w mailach oraz usprawniono import kontaktów z naszych internetowych książek telefonicznych
Aparat – poprawiono działanie kamery w słabym oświetleniu
Przeglądarka i media – poprawiono działanie przeglądarki oraz odtwarzanie plików multimedialnych na stronach internetowych
Tryb Nocny – udostępniono opcję włączenia powiadomień w trybie nocnym dla połączeń telefonicznych
Bateria – poprawiono czas pracy urządzenia na pojedynczym ładowaniu, wprowadzając ponad 60 zmian mających wyraźnie wydłużyć czas pracy na baterii.
Nie ma Full HD, ale jest świetna jakość obrazu
Beats Audi
BlackBerry Z10 to bardzo interesujące urządzenie. Nie wywarło na mnie co prawda piorunującego wrażenia, ale prezentuje się bardzo solidnie.
Romland wrote:BlackBerry Z10 to bardzo interesujące urządzenie. Nie wywarło na mnie co prawda piorunującego wrażenia, ale prezentuje się bardzo solidnie.
Pierwsze zdanie zaprzecza drugiemu.
Komórkomania ostatnio tak wysoki poziom prezentuje, że aż szok.
Return to Nowości & Ciekawostki
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests