pawelooss wrote:jonny, jak już napisałem, wraz z rozwojem forum liczba wymaganych postów będzie się zmieniać.
tylko w którą stronę będzie się zmieniać, chcę kiedyś dotrzeć do jakiejś grupy z wyższych sfer:P
pawelooss wrote:jonny, jak już napisałem, wraz z rozwojem forum liczba wymaganych postów będzie się zmieniać.
a-drian-93 wrote:to grupa patcher ma wyższą rangę niż moderator, junior admin, lub administrator??
Mateus44 wrote:elo ZIOM!
A więc tak, dołączysz mnie do jakiejś grupy?
Tak na próbę chciałbym do moderatora, zobaczysz, takimi stronkami to ja umiem się obsługiwać, bo sam mam swoją
Obiecuję niczego ci nie zepsuję.
Na innej stroncę poszłem od razu do moda![]()
Obiecuję.
Dlaczego to dotyczyłoby tylko friendów? Zastosowanie tego do wszystkich rang byłoby bardziej sprawiedliwe.pawelooss wrote:Aha, jeśli ktokolwiek dostanie warna, bezwarunkowo wywalać z Friendów przynajmniej na te 30 dni.
No mi też się to wydawało logiczne, ale realia są nieco inne. Oczywiście zrobisz co będziesz uważał za stosowne, ale wydaje mi się, że jest to nie fair wobec innych użytkownikówpawelooss wrote:No wiesz, wydawało mi się, ze ludzie z wyższymi rangami nie będą mieć warnów
a-drian-93 wrote:proponował bym na początek przerzedzić jr adminów
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest