Witam.
Mam taki problem, otóż od wczoraj z moją 5530 zaczęły się dziać dziwne rzeczy tzn. pojawiał się ciemny ekran, później szary i reset i tak się dzieje co jakiś czas, średnio co 4-6h. Czym to może być spowodowane?
hoppek wrote:średnio co 4-6h
nemo333 wrote:Albo soft playowy
nemo333 wrote:Już dawno mówiłem Ci żebyś się pozbył tego brandowanego
jojo87 wrote:przytrzymanie jednocześnie następujących przycisków: "zielona słuchawka" + "czerwona słuchawka" + przycisk od aparatu + włącznik
nemo333 wrote:Albo soft playowy
jojo87 wrote: Nokii 5800 XM robi się go na wyłączonym telefonie i poprzez przytrzymanie jednocześnie następujących przycisków: "zielona słuchawka" + "czerwona słuchawka" + przycisk od aparatu + włącznik
a słyszałeś co było na sofcie plusa na 6300 dodali jeden temat i przywracały się ustawienia fabryczne co restarthoppek wrote:3 tapetki + 3-4 dzwonki. I to ma zamulać fona?
dead flash z 5200 się bawiłeś, 2 razy na gwarancje oddawałeś z powodu padnięcia softu a tu się martwisz wgrać nie brandowanego? żal mi sięhoppek wrote:A jak dostanie K.O. to co powiem w serwisie?? Doszliby, że PC był zmieniany ?
w niej nie ma dead formatuhoppek wrote:W 5530XM nie wiem jak by to wyglądało, bo tam zielona słuchawka i czerwona jest na dotyk.
nemo333 wrote: 2 razy na gwarancje oddawałeś z powodu padnięcia softu
nemo333 wrote:w niej nie ma dead formatu
_NeedSpeed_ wrote:*#7370# czy coś podobnego nie wiem I to chyba soft reset
Nie, chodziło mi o format na telefonie w którym nie można uruchomić systemu na tyle żeby wklepać kod do formatu. Wtedy wykonuje się dead format(w większości jest to na wyłączonym kombinacja * 3 i zielona słuchawka) Ale można spróbować czy przypadkiem kombinacja Zielona, czerwona słuchawka, aparat i włącznik nie wywołają formatu. Pamiętam że w którejś nawigacji jest tak że jak coś się stanie to format wykonuje się przez jednoczesne przytrzymanie w prawym dolnym rogu dotyku palca, przytrzymanie włącznika i wciśnięcie guziczka od resetu. Tylko nie pamietam w której navi to było ale na pewno dotykało się ekranu żeby wykonać format więc może nokia też obsłuży na dotykowych klawiszachhoppek wrote:A co do dead formatu to chodziło mu chyba o Dead USB.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests