![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Rower elektryczny. |
---|
![]() |
4 May 2015, o 17:40 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaciekawiłem się artykułem: http://blog.nieprofesjonalny.com/moj-pr ... l-prad,503
Ktoś ma, zna, używa? Albo ma jakąś opinię na ten temat oraz w jakich cenach i jakich warto szukać? A może nie warto? ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
4 May 2015, o 20:07 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gosc to jakis swir. doczytalem do momentu gdy zaczal pisac o transporcie samochodowym co mnie wkurwilo i porzucilem dalsze czytanie. a rowery-albo wylacznie sila miesni nog albo z dopalaczem w postaci dwusuwa
[ Dodano: 4 maja 2015, o 20:07 ] chociaz, gdyby to kosztowalo mniej niz skuter i dalo sie sciagnac limitery ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 May 2015, o 20:24 |
To człowiek, który od paru lat mnie inspiruje. Po prostu nie przepada za samochodami i tyle. A że ja też nigdy auta nie miałem, to się na tej płaszczyźnie rozumiemy.
![]() No właśnie mi się to podoba, że mimo dopalaczy, które można w każdej chwili wyłączyć, to w dalszym ciągu po prostu rower. Skuter ci stanie i co, nieś se go do najbliższej wsi. A w tym nawet jak ci łańcuch zleci, to se go założysz i jedziesz dalej. ![]() |
![]() |
![]() |
2 Apr 2018, o 14:52 |
babulcia wrote: szkoda że strona już nie działa bo sprawdził bym co to za cudo ![]() >> https://blog.martinlechowicz.com/moj-pr ... l-prad,503 babulcia wrote: jednak uważam, że rower to rower - trzeba pedałować ![]() Nadal trzeba. Silnik włączasz tylko, kiedy chcesz, żeby cię wspomagał. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)