bastard3son wrote:kacper5 wrote:Prawdy dowiemy się tylko wtedy kiedy Jarosław Kaczyński zostanie prezydentem.
Musiałby najpierw wygrać. A druga sprawa to jakoś nie widzę zależności między dochodzeniem przyczyny katastrofy, a aktualnym Prezydentem (tak - słowo "Prezydent" pisze się wielką literą).
kacper5 wrote:Prawdy dowiemy się tylko wtedy kiedy Jarosław Kaczyński zostanie prezydentem.
pawelooss wrote:Eee hola hola, cóż to za OT? Już nie możecie uszanować, dla kogo został stworzony ten temat?kacper5 wrote:Prawdy dowiemy się tylko wtedy kiedy Jarosław Kaczyński zostanie prezydentem.
Ale straszne bzdury piszesz. A chcesz wojny z Rosją? Jeśli byłby to spisek, to i tak się szybko nie dowiemy prawdy jako opinia publiczna. Nawet o gen. Sikorskim nadal nie jesteśmy wszystkiego pewni, bo wszystko jest utajnione, a przecież minęły już 2 pokolenia od tego czasu.
(Poza tym jest dość nikła nadzieja, że JK będzie w ogóle startował.)
Uwierz mi, że ja byłbym pierwszą osobą, która sugerowałaby opinię, że to nie był wypadek (z resztą starałem się przecież rzucić na to cień wątpliwości). Ale z braku racjonalnych dowodów na razie i ja jestem zmuszony zawiesić swoją teorię na haku.
kacper5 wrote:Chcę i to bardzo.
kacper5 wrote:Everybody think
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests