Niby racja zsrr=rosja.
Dobra ja nie chcę dalej ciągnąć tej rozmowy, bo zbytnio nie lubię wchodzić w takie rzeczy

Ilu jeszcze ludzi nie znaleźli? Bo w TV w pasku nic nie leci.
Pozdro
w piątkowym dzienniku zachodnim pisali że wszystkich ale 23 nie mogą rozpoznaćadrian219 wrote:Ilu jeszcze ludzi nie znaleźli? Bo w TV w pasku nic nie leci.
bo pojemność tupolewa to 138 osób. Ruski podali że 138 bo myśleli że w całości jest zapełniony. Potem podali 89 bo tyle leciało do katynia pasażerów(tyle było na liście, potem się okazało że jedna nie poleciała i stąd 88). ostatecznie jest 90 kilka bo jeszcze przecież załoga leciałaadrianus931 wrote:Filip, mnie też na początku było przeszło 130
szczerze mówiąc to to logo jest ładniejsze od tego "normalnego"wasiesto wrote:dobra, żałoba się kończy, zdejmujcie te czarno-białe brandowanie
ryba wrote:Naprawdę myślicie, że to zamach ?
ryba wrote:Naprawdę myślicie, że to Rosjanie ?
ryba wrote:Porównywanie ofiar spod Smoleńska do Jezusa na krzyżu, kreowanie Kaczyńskiego na mesjasza XXI wieku.
ryba wrote:Wszelkiego rodzaju domniemania, teorie spiskowe do niczego nie doprowadzą.
ryba wrote:Jak już okaże się, że to nie zamach to zacznie się szukanie winnych w kraju.
ryba wrote:Naprawdę myślicie, że to Rosjanie ?
ryba wrote:przez elitę, przez księży, przez niektórych komentatorów
ryba wrote:Wszelkiego rodzaju domniemania, teorie spiskowe do niczego nie doprowadzą.
ryba wrote:szukanie winnych w kraju.
ryba wrote:tragiczna śmierć nie powinna wynosić go do rangi bohatera narodowego.
pawelooss wrote:Nie możesz mieć absolutnej pewności co do wypadku, nikt nie może.
pawelooss wrote:What? Samoloty były sprawne, piloci doświadczeni. Roztrzaskali się gdzie? Podpowiedź: nie w Polsce. Jedyne, co można zarzucać to to, że wszystkie VIP-y zostały zapakowane w jeden samolot.
Filip wrote:Przed pytajnikiem nie daje się odstępu.
Filip wrote:Ale nie zaszkodzi to t6ez niczemu, chociaż uważam, że chociażby to był zamach to nie dowiemy się prawdy.
Filip wrote:Ale komu mogło by na tym zależeć??
Filip wrote:tak, ale ci co go wynieśli do takiej rangi, to z tego powodu, co zrobił za życia
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests