Nie da się przez HelloOX, już w pierwszym poście (fakt, lista nieuporządkowana, ale jednak jest) metodę PNHT podaje się dla softu 40, a co dopiero 50 (Nokia przecież nie idzie w tył z zabezpieczeniami).
Robek, nie da się go złamać, ale można wgrać już zhackowane oprogramowanie. Na forum jest artykuł odnośnie tej metody (by PNHT), pozostaje tylko znaleźć taki soft.
Mam pytanie, którą metodą złamać nokie e63 z s60v3 ??
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 11 czerwca 2010, o 00:52 ] Ale nie podałeś istotnej informacji - wersji softu. Jak nie wiadomo którą, to zacznij od najbardziej uniwersalnej HelloOX, potem QHKB - jeśli obie nie podziałają, pozostanie flashowanie by PNHT.
To jak wszyscy to i ja. Przyznam szczerze,zielony jestem w tych sprawach,a co dopiero gdy do czynienia mam z symbianem. Wersja oprogramowania to 03.08.CO4.01 Jest to Nokia 5320 z S60v3. Pytam bo to ostatni w miarę działający telefon,niechcem go uszkodzić
Dzięki za szybką odpowiedź,już sprawdzam. O boże...masakiera z tymi certyfikatami.... Ja myślałem że to będzie na momencie zrobione,albo przynajmniej tak jak z S40 i phoenixem,a tu po godzinie walki z chińskim forum udało się wyrobić certyfikat... Znaczy 24 godziny go wyrabiają...