Próbowałem dziś złamać moją N82-kę (FW v35.0.002) HelloOX-em podpisywanym SignSIS GUi, potem GenialSIS i w obu przypadkach w telefonie wyskakuje komunikat: Nie można zainstalować-ograniczenie przez certyfikat. I co teraz?
Obeebok wrote:Czym shackowań N80kę z najnowszym softem? HelloOX 2.03 się włącza i wyświetla się Mapping Drive, potem Unpacking file... i na tym stoi w nieskończoność. Do metody PNHT nigdzie nie widzę contenta. Co robić?
scemanem zrób, albo drakkoriusem, chyba dobrze napisałem secman musi mieć karte pamięci ale za to nie trzeba jej do drakkoriusa, dla mnie o była najlepsza metoda jak nie iałem dysku w N91
To zrób QHKB np. na v400 lub v410 i zobaczysz że nie zadziała.
[ Dodano: 5 lis 2010, o 20:24 ] Czemu pierwszy post nie jest aktualizowany? Nie koniecznie musi robić to jego autor, ale oczywiście po co się męczyć.
[ Dodano: 5 lis 2010, o 20:25 ] Temat jak najbardziej adekwatny do tematyki forum, a tu taka lipa.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 5 listopada 2010, o 20:27 ] Tu wygrałaby koncepcja Wiki. No cóż, przygotuj kod tego pierwszego postu, a wkleję, ja nie mam czasu.
[ Dodano: 5 lis 2010, o 20:30 ] Napisałem że niekoniecznie ty masz to robić bo jest kilka zielonych nicków, ale widać za bardzo nie chcą się przemęczać. Po to ludzie piszą w tym temacie, żeby aktualizować pierwszy.