bzdura, zasięg jest dobry, zgodny z obecnymi standardami. Nie miałem sytuacji że nie było zasięgu a inne telefony wokół bez problemu dzwoniły.Aero12 wrote:-gubi zasięg gdy ja widzę nadajnik
Kolejna bzdura. Kupuje się telefon z rozwaloną taśmą to tak jestAero12 wrote:-dziwne rozbłyski wyświetlacza
-pojawiające się białe poziome linie na wyświetlaczu
Jak się co chwilę bawi klapką w której jest przycisk wyłączający SD to tak jest Albo jak uszkodzony jest. Zresztą, wystarczy delikatnie dogiąć bolec który wciska klapka i karta jest cały czas zamontowana, wadą jest utrata HotSWAP ale ja nie używałem więc nie przeszkadzało mi.Aero12 wrote:-gubienie ustawień (tapeta,dzwonek) gdy znajdują się na karcie SD
Jeśli 30 MB to mało to nie wiem czy jest inny telefon który ma więcej... Nie licząc 6500c która ma tylko wbudowane 1GBAero12 wrote:-bardzo mała wewnętrzna pamięć
Ktoś trafił na rozklekotaną sztukę i narzeka. Ja moją mam w stanie praktycznie idealnym, z początku aż żal mi było jej używać i nie mam z nią żadnych problemów.
Nie muli, działa perfekcyjnie na nawet rozbudowanych motywach, chyba najszybszy S40v5, bardzo dobry aparat, dobra jakość rozmów, ładny wygląd, dobrze leży w ręce, dość ciężki ale przez to fajnie się go trzyma Z wad to mała ilość dobrych patchy, bateria średnia, 2-3 dni to max co wytrzyma.