![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 5300XM |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.20] S40v6 Mod |
---|
![]() |
3 Jan 2011, o 21:53 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszystko widać na screenach, to czego nie widać:
1.usunięty dźwięk pikania przy nagrywaniu rozmów 2.usunięte języki (został PL i EN) 3.nowy ekran startowy i końcowy Bateria, Bt, wyciszenie, usb, budzik itp.: - kot__93 zasięg - Andriy_11 Screeny: (W patchu jest język polski, ja robiłem screeny na telefonie ze zbitym wyświetlaczem i dlatego screeny są jakie są. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Download: (2.42mb) [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 3 stycznia 2011, o 21:00 ] Podawaj proszę wersję softu w postaci 5-znakowej, czyli 07.20. ![]() |
Last edited by Vipe on 29 Jan 2011, o 23:46, edited 6 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
6 Jan 2011, o 12:45 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Viperer, NIFa baterii trochę ucięło, czy to tak się wydaję na screenach. Chyba nie.
![]() Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
6 Jan 2011, o 13:10 |
![]() |
![]() |
29 Jan 2011, o 22:47 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Jan 2011, o 23:46 |
Reupload zrobiony w pierwszym poście
![]() |
![]() |
![]() |
8 Feb 2011, o 22:05 |
zgłaszam błąd: gdy chce się zrobić zdjęcie lub wideo to tel przy fotkach nie przycina a przy wideo nie nagrywa ale mozna wyjsc czerwnoym klawiszem sprawdzałem na innym patchu wszystko działa a na tym nie
[ Dodano: 8 lut 2011, o 21:04 ] juz doszłem o co kaman trza wyłączyć dzwięk migawki [aparatu] ale Vipererpopraw te po***ane powtarzanie dzwonka np jak ktos dzwoni albo sms raz pyknie a nie pyka aż do usran** smierci i jest git :p |
![]() |
![]() |
8 Feb 2011, o 22:45 |
Hmm, nie wiem w czym jest problem, może źle zaimportowałem dźwięki. Postaram się poprawić.
|
![]() |
![]() |
8 Feb 2011, o 23:33 |
no i zrób z tym dzwiękiem powtarzającym się bo patch fajny a ten dzwięk denerwuje
|
![]() |
![]() |
9 Feb 2011, o 10:11 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LubiaK, ten powtarzający dźwięk w ustawieniach zmienisz.
[ Dodano: 9 lut 2011, o 12:41 ] bo w patchu chyba tego nieustawi |
![]() |
![]() |
9 Feb 2011, o 16:26 |
niestety robiłem co się da a na innym patchy także tuningopwym raz mi pyka na standardowym sms a na tym ile sie da
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 5300XM |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)