![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5200XM] Samoczynne wychodzenie z gier, niereagujące klawisze. |
---|
![]() |
3 Jun 2010, o 10:41 |
RafikPmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam potrzebuje pomocy rady poniewaz mam spory problem z nokia 5200 kupilem ja jakies poltora tygodnia temu w niemal idealnym stanie wszytsko dzialalo idealnie ostatnio pozgrywalem ssobie z internetu gry i motywy zapisalem to na karcie pamieci wczoraj podczas grania na telefonie zaczelo wszytsko cofac tzn gra zaczela sama wylaczac sie do menu a nastepnie do menu telefonu pozniej jak chcialem wejsc w menu tez sie cofalo i nic nie szlo zrobic teraz wogole nie odbieraja klawisze ani klawiatura ani gorne przy wyswietlaczu co kilka minut tylko da sie nausic klawisz menu ale i tak cofa po pewnym czasie jedynie wlacznik odbiera w miare normalnie nie wiem czym to jest spowodowane nie mam telefonu na gwarancji potrzebna mi pomoc a i jesli ma to jakies znaczenie to wczoraj kilku krotnie odlaczalem go od ladowania i podlaczalem ponowniei nie wiem terz czy to wina bateri ze prad niedochodzi czy moze spalilo sie cos plytka klawiatury albo poszla tasma a moze wystarczy wgrac softa? potrzebuje pomocy
[ Komentarz dodany przez: Adam: 3 czerwca 2010, o 10:49 ] Dodaj interpunkcje, polskie znaki. Jeżeli tego nie uczynisz temat leci do kosza. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 3 czerwca 2010, o 12:05 ] §Skrócony Regulamin Forum wrote: Poprawnie nazwij tytuł tematu. Daj do zrozumienia w kilku słowach, o co ci chodzi - nie wstawiaj 2 słów "na odczepne". Zrozum, że tu każdy ma "PILNY PROBLEM!" i potrzebuje "POMOCY!". Poprzez nierzeczowe tytułowanie tematów tylko sam sobie szkodzisz, odrzucając osoby potencjalnie znające odpowiedź. |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Jun 2010, o 10:44 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaktualizuj softa, to powinno pomóc.
|
![]() |
![]() |
3 Jun 2010, o 11:18 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no entendo
|
![]() |
![]() |
3 Jun 2010, o 11:27 |
ale jak zainstalowac softa jesli nie ma mozliwosci zaaakceptowania polaczenia z komputerem pisalem ze zadn klawisze nie odbieraja teraz bo co chwila sie wiesza raz na kilka minut przy rozsuwaniu zaskoczy na 2 sekundy znowu mnie cofa i bez zmian
|
![]() |
![]() |
3 Jun 2010, o 11:34 |
Podłącz go do komputera, gdy telefon będzie wyłączony, a następnie włącz go. Wtedy automatycznie ustawi ci się tryb nokia.
![]() |
![]() |
![]() |
3 Jun 2010, o 12:07 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Jun 2010, o 14:51 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Agentix wrote: Podłącz go do komputera, gdy telefon będzie wyłączony, a następnie włącz go. Wtedy automatycznie ustawi ci się tryb nokia. niestety nie |
![]() |
![]() |
3 Jun 2010, o 16:03 |
to jednak nie mialo nic wspolnego z softem tak jak tu co niektorzy mysleli wgralem nowego i nic wiec raczej to filtr klawiatury
|
![]() |
![]() |
3 Jun 2010, o 19:27 |
Mi się wydaje też, że to filtr klawiatury. W serwisie ci to zrobią, sam sobie raczej nie poradzisz.
|
![]() |
![]() |
3 Jun 2010, o 20:50 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic |
|