Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: X3-00 |
Forum rules |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] Topic evaluate: |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[11.00] SEmod |
---|
[11.00] SEmod | 28 Apr 2012, o 13:25 |
Dami7941 - User 8/3 0
|
Mod autorstwa Viperer przeportowany na soft [11.00] przez dami7941
Opis: Viperer wrote: Na początku chciałbym wytłumaczyć, dlaczego taki stary soft, jak wyszły już dwa nowsze- otóż pod mój PC nie ma najnowszego i dlatego takie cyrki. Co do moda to zmienione jest: -większość głównych ikonek ze statusbara pozmienianych na png i gify, kilka z C702, kilka z modów do SE, -nowe ikonki w menu, -czcionka Sony Sketch w dwóch rozmiarach (na ekranie standby- napis Menu jest np. większy od innych softkeyów) -usunięty dźwięk pikania przy nagrywaniu rozmów, -zmienione ikonki pogłaśniania\przyciszania, -zmiana kilku nieznacznych grafik. -usunięte zbędne języki ( został PL i EN) -animacja startowa i końcowa (startowa znaleziona w internecie, przerobiona przeze mnie, końcowa- oryginalna Nokii+ napis ode mnie) Content: -główną zaletą są pousuwane systemowe aplikacje- telefon znacznie przyśpiesza i się nie resetuje, -pousuwane dzwonki (został Nokia Tune, jeden dźwięk budzika i wiadomości), -MobyExplorer (menadżer plików), -zmodyfikowany przeze mnie motyw Stripes (zmieniony suwak oraz jedna grafika w kalendarzu) To chyba na tyle z większych zmian. W przyszłości mogą pojawić się aktualizacje. Screeny: ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek 08.40 Download: PPM: (3,99MB) Content: (12.83MB) 08.54 Download: Podziękowania dla kurupta, za grafiki z k-moda. Link [ Komentarz dodany przez: adrian219: 28 kwietnia 2012, o 15:49 ] Dodałem mirror ze względu na ograniczenia na chomikuj.pl i treść postu z tematu Viperera. |
Last post |
Re: [11.00] SEmod | 28 Apr 2012, o 15:56 |
HitFan - Expert Mod 6343/292 4822
|
Daj skriny potwierdzające działanie na tym sofcie i wrzuć na normalny serwer, bo niekażdy ma transfer na chomiku.
[ Komentarz dodany przez: adrian219: 28 kwietnia 2012, o 15:46 ] No a po co screeny? Wygląda pewnie tak samo jak oryginał, a screeny nie są jakimś mocnym dowodem na działanie. A serwer to sam dam mirror. Mało powstaje ostatnio patchy to ja bym nie utrudniał ludziom i nie narzekał. [ Komentarz dodany przez: HitFan: 28 kwietnia 2012, o 15:56 ] spoczi |
Re: [11.00] SEmod | 4 May 2012, o 19:23 |
janeksroka - 50% 188/55 286
|
a masz może plik content? bo linki z postu vipera nie działają, a on sam już tego pliku nie ma ((
|
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: X3-00 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)