No ok, ale i tak nie chce mi ten soft wejść, drugi dzień już się męczę, nie wiem co jest nie tak. W telefonie wgrany mam (przeze mnie Jafem - i wgrałam bez problemu) V52.0.007.c6-00 Floral Edition by LuziQ-Vcomm model 5800&C6 RM-356...
a teraz to jestem wręcz wściekła, bo zrobiłam HR i mam pusto w fonie specjalnie już przed wgraniem, a tu takie schody
[ Dodano: 5 wrz 2012, o 10:12 ]
Dziękuję za pomoc dałam radę sobie sama, wiecie jak? Ponownie zainstalowałam Jafa, takie banalne a soft za 2 razem się wgrał bez problemów
Jestem nim zachwycona a zwłaszcza buźkami w wiadomościach - to jest super, dzięki
ja u mnie zauważyłam jeden natomiast problem, aplikacje łączą się przez wifi bez problemu (np. nowe mapy nawigacji mam w kilka minut) ale nokijowska przeglądarka, sklep ovi nie łączą się z netem, tzn. łączą się ale po sekundzie aplikacje się zamykają... hmmm jest na to jakiś sposób? -wiem, Opera, ale swoją drogą powinno to również działać.
Edit: tu problem rozwiązała karta pamięci - należy ja włożyć po prostu
A co zrobić, gdy odświeżam bibliotekę a ciągle nie dodaje muzyki?
kurczę, weźcie poradźcie mi, cisza jak ktoś ma problemy Zrobiłam/wgrałam kopię zapasową, teraz dodałam muzykę i nic, nie widzi muzyki, jak wejdę bezpośrednio przez menagera plików to muzyka na karcie jest ale juz w odtwarzaczu nic nie ma = 0 ... odświeżanie nic nie daje...
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 5 września 2012, o 12:13 ]
Może tutaj jest ta modyfikacja, że wszelka muzyka musi znaleźć się w E:/Music?