Rapid na free się "zacina"
Wieczorami również serwery są przepełnione, nic nie da się pobierać.
A co do zacinania, polecam Jdownloader, wtedy takie coś nie występuje
Rapid na free się "zacina"
jojo87 wrote:No dobra, to w takim razie po co w Regulaminie "downloadu" jest "zakaz" wrzucenia uploadów na serwery z limitami pobrań pliku?
jojo87 wrote:Albo w lewo albo w prawo.
Definicja zakazu - zarządzenie czy polecenie zabraniające czegoś.pawelooss wrote:ZAKAZ brzmi ostro i swoim przekazem zniechęca użytkowników do robienia własnych upoadów na limitowanych serwerów. Ale jeśli ktoś już go zrobi, trudno, lepiej jest mieć gdzieś ten plik niż w ogóle go nie mieć.
A czy wg Ciebie pawelooss autor tych słów robi to na tyle często aby uznać to za "skrajność"...?adrian-93 wrote:ja mam konto na rapidshare i tylko tam upladuje
jojo87 wrote:A czy wg Ciebie pawelooss autor tych słów robi to na tyle często aby uznać to za "skrajność"...?
jojo87 wrote:dla wybranych...
jojo87 wrote:Czyli co, co jakiś czas mogą łamać różne punkty Regulaminu aby "nie popadać w skrajność"...
Filip wrote:Zalecenie nie wykonywania swoich uploadów na hostingi z limitami i szybko wygasającymi linkami, takimi jak: (...)
Wyjątek mogą stanowić bardzo duże pliki, np. firmware do telefonów lub inne duże pliki znalezione w sieci, które nie są uploadem użytkownika (choć gorąco zachęcamy do re-uploadu).
pawelooss wrote:Przed chwilą zobaczyłem http://www.multiupload.com - 8 w 1. W sumie ciekawy pomysł ktoś miał.
Please Login or Register, to see this Content
wunderwungiel is not in the sudoers file. This incident will be reported.
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests