![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Seven Transformation PACK 3.0 |
---|
![]() |
19 Dec 2009, o 12:51 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siema Aktualnie pobieram plik
Seven Transformation PACK 3.0 tutaj jest link I mam pytanie mam Windowsa XP po polsku i jak zainstaluje werjse Angielską czy system nadal będzie po POLSKU i czy jak będzie EN to będe mógł ustawic po polsku bo nie zabardzo umiem angelski ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
19 Dec 2009, o 13:02 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nic nie utracisz a to, że jest to wersja angielska w niczym nie przeszkadza - nie ingeruje to w język windowsa. Ja mam aktualnie angielską nakładke i system nie zangielszczył się, wiec bez obaw.
|
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 00:58 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie radze tego instalować
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 13:25 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: Nie radze tego instalować te wszstkie transformation packi to są przyśpieszacze formatu Świenta racja! Nie polecam, sam kiedyś miałem vista transformation packa i tylko był syf na dysku i zamulony komp. |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 13:27 |
matej64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja to miałem wgrane. Nie przymula kompa, usunąć łatwo można po usunięciu wszystko chodzi. Fajny wygląd ale usunąłem bo nie dało rady wyłączyć żeby pasek startu nie był na wierzchu i w grach cały czas widziałem pasek startu. A to ze jest po angielsku to w menu start będziesz miał zamiast Dokumenty będziesz miał Documents itp. ale reszta po polsku.
|
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 20:18 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: Nie radze tego instalować te wszstkie transformation packi to są przyśpieszacze formatu Jeżeli nie umie się z nich korzystać to i owszem ![]() Moje uwagi: 1) takie modyfikacje najlepiej instalować od razu po instalacji świeżego systemu* 2) przed instalacją należy przemyśleć, czy będziemy w przyszłości odinstalowywać transformationpack (jeżeli tak to nie ma co instalować) 3) najpierw instalujemy ServicePack a później transformation packa'a - NIGDY ODWROTNIE!!! * dlatego od razu po instalacji, aby sprawdzić stabilność systemu, a w razie jakichś problemów aby zrobić od razu reinstal systemu (żeby nie instalować wszystkiego dwa razy) |
![]() |
![]() |
21 Dec 2009, o 20:27 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czyli jak będe chciał odinstalowac to musze robic format lub reinstal systemu tak ?
|
![]() |
![]() |
21 Dec 2009, o 20:31 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie.
Używałem go i jest w porządku. Nie należy się tym przejmować. Można wybrać co się chce zmienić, a przy deinstalacji wszystko wraca do dawnego porządku i IMO to mi nie spowolniło systemu. ![]() Tylko, że przy moim sprzęcie sppadek był pewnie niezauważalny. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)