![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: Widżety |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[S^3, s60v3, s60v5] SingtelDataUsage |
---|
![]() |
2 Jan 2011, o 13:07 |
Jackson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Quote: Przy pomocy widgetu SingTel Mobile mamy mozliwosc sprawdzenia na biezaco ilosci wykorzystania danych by uniknąć ich przekroczenia. Uwaga: Widget może nie działać we wczesnych wersjach oprogramowania (firmware) na niektórych urządzeniach. Aby zapewnić prawidlowe dzialanie aplikacji zaleca się zrobienie aktualizacji oprogramowania. Wersja v1.00 |
Last post |
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 22:19 |
marcin160281 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Długo szukałem i znalazłem z tym , że mam problem. Problem polega na tym iż nie chce mi nic pokazywać bo coś nie tak jest w ustawieniach. I z tego miejsca mam pytanko : jak to ustawić, tz. są 3 okienka gdzie trzeba podać jakieś wartości. - Co tam wpisać?
Z góry dziękuję za odpowiedź lub podanie linka do czegoś o podobnym działaniu. |
![]() |
![]() |
18 Oct 2011, o 18:22 |
bykolo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sam się z tym męczę i coś wymyśliłem ale nie do końca. Dołączam się do pytania co wpisać w tych polach??? ;p bo ja wpisałem:
Mobile/Data Number 18/10/2011 NRIC/BRN/Fin/Passport# Tu wpisałem swój nr ID telefonu ale nie wiem czy tak ma być?? Data Bundle Nie mam pojęcia co tu wpisać dałem 20 i obok mam ustawione MB |
![]() |
![]() |
18 Oct 2011, o 21:21 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ściągnijcie data quota i po problemie
[ Dodano: 18 paź 2011, o 21:21 ] Działa na C5, 5800XM i N8: Data Quota 1.37 |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|