Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 2 of 2 [ 18 posts ]
Go to page Previous  1, 2
Print view
Write comments Post new topic

Smartfony Xperia wydane w 2011 nie otrzymają Androida 4.1 Jelly Bean

Post Re: Smartfony Xperia wydane w 2011 nie otrzymają Androida 4.1 Jelly Bean 1 Nov 2012, o 12:05

Male - Moderator  Posts/Topics2689/124  Reputation point 4964 
Offline  Profile 
Windows 7 Chrome
nie system, tylko użytkownicy :D Jak coś działa dobrze, to po co to zmieniać? xP

Last post
Reply with quote 

Post Re: Smartfony Xperia wydane w 2011 nie otrzymają Androida 4.1 Jelly Bean 1 Nov 2012, o 14:16

Male - 70%  Posts/Topics292/33  Reputation point 7 
Offline  Profile 
Windows 7 Chrome
Wgrałem MIUI 4.0.4,jest dobrze,ale muszę pisać SMS w pionie.A mam rozsuwaną klawiature... :facepalm:
CM7 za stary jest jak dla mnie.
Reply with quote 

Post Re: Smartfony Xperia wydane w 2011 nie otrzymają Androida 4.1 Jelly Bean 1 Nov 2012, o 15:47

Male - Friend  Posts/Topics631/42  Reputation point 430 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
pawelooss wrote:
Poroniony system.

Yeah, right.

[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 listopada 2012, o 16:41 ]
Ale oficjalne porty trzymają się dość dobrze. Tylko że wychodzą z ogromnym opóźnieniem, jeśli w ogóle, a customy często są strasznymi fuszerkami. W Symbianie podobne, no ale tam przynajmniej oficjalne update'y są. :]

Używałeś go kiedyś dłużej na dobrym smarfonie, czy tylko piszesz to, co wyczytałeś w internecie, lub po używaniu X8 czy np. GT540?

TracerOvo.

Mam 4.0.4 na S2 i wszystko działa świetnie, symbian nie ma nawet do niego startu pod każdym względem. To, że jacyś ludzie starają się o wsparcie dla starych urządzeń, to inna sprawa. Tak jakbym pisał, że win7 to tragedia, bo nie działa pod win7 na pentium II... :E

Pentium II? Ileż to lat? A przecież producenci olewają aktualizacje androjda już w rocznych modelach.

Reply with quote 

Write comments  Post new topic
Go to page Previous  1, 2
Page 2 of 2 [ 18 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests