xyz wrote:Witam, jestem nowym użytkownikiem tego Forum i po pierwsze drażni mnie bufonada Administratorów i tak zwanych Pierwszych po Bogu, rozlewająca się dookoła. Drodzy Państwo, jeśli jesteście Czystą Doskonałością i tak dalece jesteście z siebie zadowoleni, nie próbujcie tego zrozumieć, ale spełnijcie moją uprzejmą prośbę: NIE umieszczajcie komunikatów, które są kpiną z języka polskiego, bo mnie to osobiście obraża. Poniżej przedstawiam próbkę "twórczości", którą za Waszą wiedzą i zgodą musiałem - chcąc, nie chcąc - przeczytać: "..będzie się kończyć otrzymaniem warnów". Ludzie, to nawet słownik ortograficzny w komputerze wyrzuca jako błąd!
Z poważaniem, XYZ
pawelooss wrote:Witam,
Po pierwsze - ale o co chodzi? Nie jestem kompletnie w temacie.
Któryś z moderatorów podjął jakąś niewłaściwą decyzję czy jak?
Warn, czyli ostrzeżenie, to forma upomnienia na forach. Jest to
anglicyzm, gdyż w internecie taka terminologia już się przyjęła.
Pozdrawiam,
Paweł
xyz wrote:Otóż NIE!!! Jeśli mówimy o aspektach technicznych, to zgoda i nie ma dyskusji. Gdy rozmawiamy o kulturze współegzystencji na Forum, obowiązują nas reguły języka, którym się wszyscy posługujemy. Tak myślę - proszę nie mieć pretensji. Nie chodzi mi o czepianie się głupot (bo merytorycznie Wasze Forum jest bardzo interesujące), ale o pewien rodzaj uczciwości.
Autorytet bierze się z zasług, nie z nadania.
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź i serdecznie pozdrawiam (naprawdę szczerze!), XYZ
Do tej pory nie mam pojęcia, o co Szanownemu Gościowi chodziło.
[ Dodano: 2 lip 2011, o 22:32 ]
Następny rodzynek, który wypadł przy porządkowaniu skrzynki.
XYZ-owa wrote:Proszę podać przyczynę niemożności doładowania kodu ggair za 30 zł.Kupione kody doładowujące o nominale 10zł wchodzą bezproblemowo,a ten zakupiony w tym samym punkcie sprzedaży jest nie wiem -- uszkodzony,nie aktywny,po prostu zły.A tak nie może być !Wydałam nie po to 30 zł aby pozostał niesmak i żal do operatora.Mam ten kod uzupełniający.
Proszę o zajęcie stanowiska!!!
[ Dodano: 2 lip 2011, o 22:40 ]
A jeden mail umieszczam, ku przestrodze, bo rzeczywiście trzeba znać umiar.
Prośbę spełniłem, choć rzeczywistej podstawy prawnej akurat raczej nie było.
XYZ-owa wrote:Dotknelo mnie jedno zdjecie na waszej stronie dodane przez niejakiego "Adam - Elite member - sponsor".
To zdjecie przedstawia rzeczywisty obraz jak jednemu chlopakowi pali sie twarz. Jest to brutalne zdjecie, lamiace prawo.
Ktore mowi o zakazie wystawiania drastycznych zdjec na strony online. Prosze o usuniecie!