![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Humor |
Previous topic | Next topic Page 6 of 6 [ 86 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Śmieszne posty z naszego forum - podzielmy się! |
---|
![]() |
28 Jun 2012, o 20:05 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gedde wrote: Dziwnie to zabrzmi lecz odstąpili od naprawy, oddali telefon gdyż napisali: "Nieautoryzowana ingerencja, soft: nokiahacking". Jesteśmy sławni! ^(.___.^)~~~ ~~~(^.___.)^ |
Last post |
![]() |
![]() |
16 Sep 2013, o 19:48 |
siamon wrote: przydało by się wygasznie postu przy szybkiej odpowiedzi a nie tylko w pełnej. Szybciej by się przeglądało i pisało na forum. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 24 sierpnia 2013, o 14:24 ] Do odkopywania archiwalnych tematów z kolejnych multikont? ![]() passit4sure http://www.passit4sure.com/ Certkiller ccna security certification dumps Certkiller ccna security certification dumps Certkiller 1z0-051 braindumps Certkiller 1z0-051 braindumps Certkiller 70-680 braindumps Certkiller 70-680 braindumps Certkiller ccie certification dumps Certkiller ccie certification dumps Certkiller mcts certification dumps Certkiller mcts certification dumps [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 10 września 2013, o 10:07 ] HAHAHAHA, co za tupet, ja pierdzielę... [ Dodano: 16 wrz 2013, o 19:48 ] ![]() Powiedział użytkownik-spamer, którego konto, jak i sto innych, już nie istnieje. Co za kretyn. ![]() |
![]() |
![]() |
13 Oct 2013, o 23:42 |
![]() Zabiło mnie to! XD |
![]() |
![]() |
27 Dec 2013, o 01:44 |
Quote: Witaj pawelooss, Osoba właśnie przesłała następującą wiadomość: wdupe takie forum wyszukiwarke macie taka niema takiego slowa lub za duzo takich slow co to ma byc wypchajcie sie z taka strona używając formularza kontaktowego na "Nokia Hacking". Quote: Re: Wszystkiego Najlepszego! Dzięki za życzenia chociaż ktoś pamiętał. Pozdrawiam Andrzej. M Quote: [Automatyczna odpowiedź] Wszystkiego Najlepszego! Drogi przyjacielu , Boże Narodzenie nadchodzi , masz prezent dla ciebie rodzina ? Tutaj jestmiędzynarodową firmą handlową , że działają głównie produkty elektryczne , takie jak aparaty cyfrowe , telefony komórkowe, telewizory LCD, Laptopy , DV , GPS i tak dalej. Ich produkty są oryginalne icena jest tanie , można to sprawdzić w swoim wolnym czasie . Strona jest : http://www.ele0em1.info Z poważaniem :woldemord21@wp.pl ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 Feb 2014, o 02:00 |
Wiadomość ze SpamBoksa...
![]() Himeism wrote: pierwsze wejście na forum i prawie się popłakałam... bo rozwaliłam telefon, i myślałam że ten dźwięk włączającej się Nokii to z niego ![]() |
![]() |
![]() |
29 Dec 2021, o 11:24 |
NieprzebijalnyN8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiedyś przypadkiem napisałem lecz poprawiłem
Quote: Wunder Wungiel |
![]() |
![]() |
29 Dec 2021, o 14:37 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
?
No i co w tym śmiesznego? ![]() |
![]() |
![]() |
29 Dec 2021, o 15:18 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krindżówa mocno
|
![]() |
![]() |
29 Dec 2021, o 16:13 |
GarfieldWithNokia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a o co chodzi?
|
![]() |
![]() |
29 Dec 2021, o 18:10 |
NieprzebijalnyN8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bo ja ten nie ogarniałem jak działa
quote właściwie to było coś w stylu [quote"tresc"]Wunder Wungiel[/quote] [ Dodano: 29 gru 2021, o 17:10 ] nemo333 wrote: Krindżówa mocno po prostu nie umiałem używać quote |
Last edited by NieprzebijalnyN8 on 29 Dec 2021, o 16:44, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
30 Dec 2021, o 12:56 |
mp107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NieprzebijalnyN8 wrote: po prostu nie umiałem używać quote https://pl.wikipedia.org/wiki/BBCodeOczywiście między forami mogą być drobne różnice - brak obsługi niektórych znaczników, dodane inne, itp. Natomiast niektóre nowsze silniki for oraz np. Wykop i Reddit zamiast BBCode używają Markdown (lub jego uproszczonej wersji). https://pl.wikipedia.org/wiki/Markdown |
Last edited by mp107 on 30 Dec 2021, o 12:56, edited 1 time in total. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Page 6 of 6 [ 86 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Humor |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)