![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Sony & Sony Ericsson |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 42 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Sony Ericsson ck13i txt - motywy - dream flow.nth |
---|
![]() |
31 Jan 2012, o 18:49 |
danger22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Otóż nabyłem tenże telefon i mam pytanie. Jak wydobyć z niego ten motyw? Chciałbym na podstawie tego tematu zrobić inne, bo w necie nic nie ma. Pozdrawiam, danger22 |
Last post |
![]() |
![]() |
31 Jan 2012, o 19:03 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danger22,to ma Androida czy jest na tym samym interfejsie co SE W995,W910,K550i ?
|
![]() |
![]() |
31 Jan 2012, o 19:07 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To jest Sagem
![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 31 stycznia 2012, o 18:20 ] I raczej nie będzie ![]() |
![]() |
![]() |
1 Feb 2012, o 08:07 |
Ta, wiem ze to Sagem, ale totalnie nie da sie z tym nic zrobic? Ten plik z motywem musi istniec i jakos powinno isc.. No chyba ze o czyms nie wiem.
|
![]() |
![]() |
1 Feb 2012, o 15:55 |
może i by się dało jakbyś wyciągnął ten motyw... A nie wyciągniesz go bo raczej nie ma czym, standardowe programy nie mają dostępu do niego a nic innego nie ma.
|
![]() |
![]() |
1 Feb 2012, o 16:21 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to może powrót do zamierzchłych czasów wyłuskiwania grafik przez edytory HEX?
![]() |
![]() |
![]() |
1 Feb 2012, o 16:28 |
pawelooss, jak zdobędziesz pliki softu do tego... To proszę bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
1 Feb 2012, o 18:27 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przecież to masło, nawet w SEUSie nie przewidziano aktualizacji dla telefonów z tej platformy.
Chociaż nie, jakiś wotan potrafi flashować go, ale pewnie nie jest za free.. |
![]() |
![]() |
1 Feb 2012, o 18:43 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na początek trzeba zobaczyć czy w najnowszej wersji tcheme makera jest SE TXT PRO w modelach i wtedy można by było podziałać z motywem ale to jest telefon na platformie Sagema więc nie da się raczej.
|
![]() |
![]() |
3 Feb 2012, o 16:40 |
_NeedSpeed_, Wotan Server jest za darmochę..
hubert123454, SE txt pro nie jest kompatybilny w niczym z txt. Przynajmniej ja tak sądzę. A jak myślicie o MobiMB? On chyba soniaki obsługiwał? |
![]() |
![]() |
3 Feb 2012, o 21:26 |
danger22 wrote: A jak myślicie o MobiMB? On chyba soniaki obsługiwał? chyba nie |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 12:18 |
E.. A jaki kabel do tego złoma? Kabel od noki starczy czy pospuje fona?
[ Dodano: 5 lut 2012, o 11:18 ] Eee.. Ok, kabel od Nokii działa.. Ale uwaga... THEMESY TEŻ DZIAŁAJĄ!! Jeden nawet zrobiłem. Działa ładnie i wszystko ok. A teraz trochę szczegółów - Theme descriptor musi być w wersji 4.6 . Nie, 4.7 nie działa. Ten telefon ma bardzo osobliwą wadę, ponieważ nie odbiera przez bluetooth motywów. Ale jest taki trik że można zmienić rozszerzenie na jpg etc. i wysłać a potem zmienić rozszerzenie na drugim fonie przez jakiś menedżer plików w javie na BlueFTP. Pozdrawiam, danger22 ![]() |
![]() |
![]() |
25 Feb 2012, o 12:24 |
gryku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mógłbyś jakoś to opisać, co dokładnie trzeba tam zrobić?
|
![]() |
![]() |
18 Mar 2012, o 00:43 |
xireus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dołączam się do prośby. Pisałem do Ciebie danger22 na gg, ale nie odpisujesz
![]() |
![]() |
![]() |
27 Mar 2012, o 10:53 |
milena1881 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej, dołączam się do prośby forumowiczów wyżej.
Bo trochę to dziwne , że nawet taki sony ericsson spiro mający oprogramowanie od sagema posiada motywy , a txt już nie. ![]() [ Dodano: 27 mar 2012, o 10:53 ] Motywy od K850 wchodzą bez problemu do txt, ale nie są na cały ekran. Proponuje ściągnąć themes creator 4.05 zrobić sobie motyw na K850 bez ozdobników (belki, tapety itd) i wtedy będzie taki motyw na cały ekran i pozbędziemy się w ten sposób oczoyebnego niebieskiego kolorku przez 24 h na dobę. Było by miło gdyby ktoś jeszcze rozwinął coś w tej materii a propos zmiany rozdzielczości poszczególnych elementów takich jak belki taby, tapety. Jeżeli zaś chodzi o wgrywanie tych motywów - to żadne tam przez bluetooth, bo nie da rady. Trzeba je najpierw wrzucić na jakiś serwer, a później ściągnąć przez opere mini (no chyba, że posiada się kabel usb). |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 42 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Sony & Sony Ericsson |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)