![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Bazar » Sprzedam |
Forum rules |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Sprzedam n82 - gps, 5mpx -af,2,4 ekranik, kart |
---|
![]() |
8 Nov 2009, o 00:07 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cena jaka mnie interesuje to 500zł
Chociaż idzie się ze mną dogadać ![]() Zamienię na n79, może być z dopłatą ![]() Witam, w związku z tym, że posiadam takie 2 więc chce jedną sprzedać. Telefon ma tylko jedną wadę, którą opiszę w dalszej części. Telefon jest w 100% sprawny oprócz jednej rzeczy. Jeśli chcemy włączyć kamerę to jest napisane "Wystąpił nieoczekiwany błąd. Wyłącz i włącz zasilanie". Mam nowy telefon więc ten chce sprzedać, bo leży i się marnuje a jest to naprawdę wysokiej klasy telefon. Poza tym wszystko działa świetnie. Nie gubi zasięgu, gps działa, telefon naprawdę świetny !!! Jeśli szukasz multimedialnego kombajnu, ten telefon jest dla ciebie. Dodam, że symbian chodzi bardzo szybko - nic sie nie zacina i nie łapie zawiech ![]() ![]() ![]() ![]() GG - 125464 email - patryktym@o2.pl tel - 507 966 598 - jeśli ktoś chętny proszę napisać sms'a lub wysłać wiadomość na gg lub mejla. Pozdrawiam |
Last edited by patryk-88 on 8 Nov 2009, o 04:04, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
8 Nov 2009, o 03:21 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
patryk-88, szybko sprzedajesz....
patryk-88 wrote: Byłem w serwisie i powiedzieli mi, że koszt naprawy telefonu wyniesie jakieś 30 do 40zł. Mam nowy telefon więc ten chce sprzedać, bo leży i się marnuje a jest to naprawdę wysokiej klasy telefon. haha czuję się jakbym przeglądał aukcje na allegro. jak 30-40zł to zanieś niech ci to naprawią i sprzedaj za drożej. ewentualnie możemy się dogadać przeleje ci 30zł więcej i wyślesz mi sprawny:):) |
![]() |
![]() |
8 Nov 2009, o 04:03 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wasiesto,
![]() [ Dodano: 2009-11-08, 21:03 ] Uwaga, potrzebne mi szybko pieniądze i sprzedam telefon już od 435zł. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Hyde Park » Bazar » Sprzedam |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)