![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: C3-00 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 22 posts ] Go to page 1, 2 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.20] [08.63] SymbianOS E-Series Style by Aero12 |
---|
![]() |
23 Apr 2011, o 15:13 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jednak.Modyfikacja wyszła,podziękujcie HitFanowi za motywację.
Zmiany : -Nowe NIF'y na wzór E63,moje wykonanie. -Czcionka Sony Sketch Bold -Nowe ikony na widgetach -Orange ATG przerobiony przeze mnie -Nowe menu,kilka ikon ma na tle foldery podobne do tych z Symbiana -Wszystkie ikony podmenu i inne 43x43 zmienione na SuperNoVę. -Nowe ikony komunikatów,ładowania baterii itp. -Odtwarzacz i radio by Czaro1514 -Dodano motyw ''Sublimed'' mojego wykonania,grafiki wyciągnął Krzychu_Polowin -Naprawiono błędy,można już kopiować tekst i zaczynać wpisywanie numeru w trybie gotowości od dowolnego klawisza -Dodano język PL04 (czyli dodano wyrazy które są na OrangeHS) -Usunięto sklep z menu,ale jest w Aplikacjach. Zrzuty ekranu : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podziękowania dla : Krzychu_Polowin - za materiały do motywu HitFan - za pomoc z SVG i za ten czas który spędziłeś nad tymi MIF'ami... Born2die - za robienie tych ikon,których mi brakowało Czaro1514 - za odtwarzacz,który wymyśliłeś. Pobieranie patcha : W paczce jest CNT i PPM Mirror : Kolejny mirror : Wersja dla 8.63 Uwaga,jedyną zmianą jest brak języka PL04 ponieważ nie jest on dostępny na ten soft. |
Last edited by Aero12 on 4 May 2011, o 15:06, edited 3 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 16:47 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Postarałeś się, dobry ... najlepszy Twój patch !
|
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 18:34 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naprawdę bardzo fajny patch, ale trza by było coś z motywem zrobić - prawy softkey jest biały na białym tle, radziłbym dodać jakąś belkę w jednolitym kolorze. NIFy nie są najgorsze, w wersjach testowych, które oglądałem wyglądało to dużo gorzej. Patch wart polecenia.
![]() |
Last edited by HitFan on 23 Apr 2011, o 18:35, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 19:19 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Symbiana to fest nie przypomina, noooo może e71
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 21:51 |
Właśnie się zastanawiam,czy wydać aktualizację do tego patcha.Poprawiłbym content,zrobił te motywy o których mówisz.
|
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 22:33 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aero12, na co czekasz????, według mnie i tak patch jest zajejedwabisty, szkoda tylko, że nie mogę go prze testować.
P.S. Jak znajdę czas to mogę ci trochę pomóc. ![]() |
![]() |
![]() |
1 May 2011, o 11:32 |
ciko92 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy wy też macie problemy z kalendarzem że nie wyświetla niektórych dni z kazdego miesiąca? (są puste "kratki")
|
![]() |
![]() |
1 May 2011, o 11:34 |
ciko92,to wina czcionki - jest w niej za dużo odstępów.
![]() Po majówce zrobię wersję z inną,działającą.Dobra ? ![]() |
![]() |
![]() |
1 May 2011, o 13:56 |
ciko92 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spoko. Mi pasuje
![]() I czekam na nowe patche (lepsze ![]() |
![]() |
![]() |
30 May 2011, o 20:15 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last edited by HitFan on 8 Aug 2011, o 19:08, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
18 Jun 2011, o 14:34 |
hpolski010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Będzie ten update??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
18 Jul 2011, o 12:56 |
emilsancezz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hm.. dziwne tylko że instaluje tego ppm'a na 8.63 i niema żadnej grafiki żadnych nifów jedyne co pojawia się na wyświetlaczu to teksty softu, brak ikon w dodatku gdy próbuje otworzyć coś w stylu folderu z kolekcją grami czy czegokolwiek co wymaga "ładowania", oczywiście kiedy tel się tak zawiesza mogę to anulować przyciskiem power no i wraca mi widok na ekran główny.
|
![]() |
![]() |
24 Jul 2011, o 19:28 |
janeksroka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mirrory wygasły
![]() |
![]() |
![]() |
24 Jul 2011, o 19:34 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wszystko graficznie do siebie pasuje ładnie podoba mi się fajny tuning nokii oceniam 10/10
![]() |
Last edited by hubert123454 on 24 Jul 2011, o 19:34, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
26 Jul 2011, o 00:24 |
janeksroka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No niestety nie doczekalismy sie jeszcze poprawki, nadal kalendarz jest dziurawy. Ogolnie rzecz biorac patch bardzo udan.
Dziekowac. Czekam na poprawki ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 22 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: C3-00 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)