![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
Previous topic | Next topic Page 3 of 5 [ 63 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
System NOKIA (based on Windows XP Pro SP3). |
---|
![]() |
21 Mar 2010, o 17:03 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie śmiga dobrze. ale czasami przy instalacji nawet czystych xp na lapkach jest tak że trzeba dodać do systemu za pomocą nlite sterowniki sata
|
Last post |
![]() |
![]() |
9 Apr 2010, o 20:15 |
WoofeR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
do tego systemu trzeba klucz rejestracyjny przy instalacji??
|
![]() |
![]() |
9 Apr 2010, o 21:49 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WoofeR, przecież to jest normalny Windows, tyle że z dorzuconymi programami.
Quote: UWAGA! Jeśli nie posiadasz legalnego klucza licencyjnego do wersji Windows, na podstawie której została stworzona modyfikacja, nie wolno ci bezprawnie korzystać z tego systemu. |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 20:10 |
Ja własnie to pobrałem bede w przyszłości instalował
![]() [ Dodano: 18 kwi 2010, o 19:10 ] mam problem żuciałem tego windowsa na płyte wypakowałem z winrar przed żuceniem! nagrałem. Chce zainstalować to mi płyty nie odbiera o co chodzi coś trzeba jeszcze jeżeli tak to niech ktoś napisze instrukcje będe wdzieczny |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 20:15 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie rozpakowujesz pliku ISO!!! W programie do nagrywania szukasz czegoś w stylu "Nagraj obraz płyty" i wybierasz plik obrazu (.ISO). Wypalając tylko wypakowane pliki z pliku obrazu na płycie nie jest tworzony bootloader, a bez niego uruchomienie komputera z płyty jest niemożliwe.
|
Last edited by kosmita1993 on 18 Apr 2010, o 20:19, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 20:16 |
wypakowałem iso i były jakieś pliki to żuciłem na płyte
|
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 20:35 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WoofeR wrote: żuciłem RZUCIŁEM!!!WoofeR wrote: wypakowałem iso kosmita1993 wrote: Nie rozpakowujesz pliku ISO!!! W programie do nagrywania szukasz czegoś w stylu "Nagraj obraz płyty" i wybierasz plik obrazu (.ISO). Wypalając tylko wypakowane pliki z pliku obrazu na płycie nie jest tworzony bootloader, a bez niego uruchomienie komputera z płyty jest niemożliwe. Ileż można??!!! Chyba musisz wrócić do 2 klasy SP bo tam uczyli pisać i czytać ZE ZROZUMIENIEM! |
![]() |
![]() |
3 May 2010, o 17:04 |
z polaka zawsze miałem 2 więc sie nie dziw!!! I spróbuje nagrać dzieki
[ Dodano: 30 kwi 2010, o 19:10 ] Mam problem teraz instaluje tego windowsa i wyskakuje mi żeby wybrać jakś dodatek Service pack 3 i trzeba wybrać to.... i gdzie to jest??? [ Dodano: 1 maja 2010, o 19:57 ] Dobra poradziłem sobie ![]() [ Dodano: 3 maja 2010, o 16:04 ] Witam zainstalowałem ten system na laptopie i są tam problemy: 1. Nie mogłem zmienić rozdzielczości 2.Nie chciało mi czytać płyt CD 3.Nie można potem zainstalować Windows XP tylko trzeba instalować Windows XP profesional bo wyskakuje informacja "Error system Windows XP" |
![]() |
![]() |
7 May 2010, o 20:01 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Made, Win JG x64 jest świetny
|
![]() |
![]() |
7 May 2010, o 21:02 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filip wrote: Win JG x64 jest świetny MX 8 też nie zawodzi mi ![]() ![]() Filip, masz może linka do strony tego projektu? Może bym sobie go sprawdził ![]() |
![]() |
![]() |
7 May 2010, o 21:59 |
_NeedSpeed_,
w wersji 32 bitowej nie wiem czy jest jakaś rewelacja ale x64n rlz, najlepszy system jaki miałem. W tym temacie jest jeden OT z wersja x86 (32 bit). [ Dodano: 7 maja 2010, o 21:59 ] _NeedSpeed_ wrote: lux chodzi lepiej nawet od xp ![]() toż to też xp |
![]() |
![]() |
7 May 2010, o 23:29 |
CrimeS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajnie tylko gdyby było wszystko po instalowane pod Sony Ericsson typu A2 Uploader, FAR i inne pierdółki to bym pobrał + XP mi nie działa na lapku tzn. stery nie chodzą...
|
![]() |
![]() |
8 May 2010, o 10:46 |
MarciNXM, ale to system NOKIA nie SE.
|
![]() |
![]() |
8 May 2010, o 11:34 |
CrimeS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiem. Skoro do Noki to po co setool... Umiem czytac
![]() |
![]() |
![]() |
3 Aug 2010, o 08:26 |
cellomarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak zainstalować ten system????!!!!
![]() [ Dodano: 3 sie 2010, o 08:21 ] Hej. W końcu to jest System NOKIA czy modyfikacja zwykłego xp na kompie? ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: kamilloi: 3 sierpnia 2010, o 12:43 ] Jak sama nazwa wskazuje jest to system oparty o XP. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 3 of 5 [ 63 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)