Ale u ciebie tak widać już teraz czy tylko tak może wystąpić na niektórych komputerach???
POzdrawiam
adrian wrote:ale JAF i Phoenix nie działają, ale spoko pracujemy na tym...
adrianku wrote:ale spoko pracujemy na tym...
tak. ale system nie składa się tylko z tych programów, trzeba też wziąć to pod uwagępawelooss wrote:opcja awaryjna, tak? Ale wtedy istnienie systemu traci sens
adrianku wrote:tak. ale system nie składa się tylko z tych programów, trzeba też wziąć to pod uwagępawelooss wrote:opcja awaryjna, tak? Ale wtedy istnienie systemu traci sens
maciekbronkz wrote:adrianku wrote:tak. ale system nie składa się tylko z tych programów, trzeba też wziąć to pod uwagępawelooss wrote:opcja awaryjna, tak? Ale wtedy istnienie systemu traci sens
tak, tylko co z innymi programami zrobisz jak 2 najważniejsze nie będą działać...
maciekbronkz wrote:A kto powiedział że ja go chcę ?
[/quote]adrianku wrote:maciekbronkz wrote:adrianku wrote:tak. ale system nie składa się tylko z tych programów, trzeba też wziąć to pod uwagępawelooss"]opcja awaryjna, tak? Ale wtedy istnienie systemu traci sens
tak, tylko co z innymi programami zrobisz jak 2 najważniejsze nie będą działać...
[quote="maciekbronkz wrote:A kto powiedział że ja go chcę ?
to że jak nie chcesz tego systemu to po co się wypowiadasz na jego temat??maciekbronkz wrote:Co twój post ma za przesłanie
wiesz co?? jakbym chciał nabijać posty to nabijałbym w każdym temacie a nie w tych które mnie interesują...maciekbronkz wrote:nie nabijaj postów.
adrianku wrote:to że jak nie chcesz tego systemu to po co się wypowiadasz na jego temat??
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests