![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
System wola o sterowniki |
---|
![]() |
4 Aug 2011, o 14:12 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z XP, mianowicie czego bym nie podlaczyl, to on sapie sie o sterowniki, ktorych i tak nie trzeba, np. podpinam X8 i sie sapie o sterowniki, zainstalowalem Sony Ericsson PC Companion, ale dalej sie sapie o sterowniki, podpialem odtwarzacz i dalej sie sapie, w ogole go nie wykrywa. ;x |
Last post |
![]() |
4 Aug 2011, o 14:34 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znaczy wyskakuje ci okno do podania sterów? też mam tak...
Podaj mu ścieżkę i sobie sam wszystko zainstaluje... Mi uwalił autoinstalacje JAF, jak go wrzuciłem to się tak powaliło i woła za każdym razem o stery do wszystkiego... I teraz nie wiem jak przywrócić do normalności to... |
![]() |
4 Aug 2011, o 14:43 |
O co on sie teraz sapie?
![]() |
![]() |
4 Aug 2011, o 14:47 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaaaa, to zupełnie inne okno masz.
Widać w systemie nie ma sterów do tego sprzętu, instalujesz wszystko na adminie czy na userze? |
![]() |
4 Aug 2011, o 14:57 |
Na adminie, ale czekaj, wybralem ta pierwsza opcje, Install the software automatically (Recommended), poczekalem chwile i sie zainstalowalo i od razu wykrylo Clipa, teraz zobacze czy z X8 bedzie to samo.
[ Dodano: 4 sie 2011, o 13:55 ] Podpialem X8, wybralem ta pierwsza opcje, sterownik sie zainstalowal, na X8 pokazalo sie, ze jest w trybie debugowania, czyli ok, ale nie jest pokazane, ze sie laduje i nie wykrywa jako pamiec masowa, teraz instaluje jeszcze raz, bo system znowu chce sterownikow. [ Dodano: 4 sie 2011, o 13:57 ] Jest ok, wszystko juz dziala, temat mozna zamknac. |
![]() |
4 Aug 2011, o 15:28 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bo to jest cyan i trzeba mieć sterowniki do X8 w takim wypadku
![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)