![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Aplikacje] [C3-01] Szukam aplikacji do otwierania plików: DOC, XLS, PDF. |
---|
![]() |
5 Feb 2012, o 16:17 |
bkn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Szukając rozwiązania trafiłem na to forum, przeglądnałem różne działy dowiedzaiełem się że mój tel to 240x320 cokolwiek to znaczy. Pilnie potrzebuję aplikacji do otwierania plików z offiaca lub pdf mam jutro egzamin i mysle ze by mi to ułatwiło sprawe, proszę was o pomoc np link gdzie mogę takowy pobrać
Mój tel to nokia C3-01 !!!! Czy da się coś na nią pobrać bo jak narazie nic mi nie działa, pozdrawiam!! [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 5 lutego 2012, o 15:20 ] Ech... Ja nie pomogę, za mało wykrzykników w temacie. Litość rusza mnie dopiero od dziesięciu... ![]() §Skrócony Regulamin Forum wrote: Poprawnie nazwij tytuł tematu. Daj do zrozumienia w kilku słowach, o co ci chodzi - nie wstawiaj 2 słów "na odczepne". Zrozum, że tu każdy ma "PILNY PROBLEM!" i potrzebuje "POMOCY!". Poprzez nierzeczowe tytułowanie tematów tylko sam sobie szkodzisz, odrzucając osoby potencjalnie znające odpowiedź. |
Last post |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 18:47 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polecam S40 Reader,właśnie testowany na swojej C3-00 jak i C3-01 i działa
![]() [ Dodano: 5 lut 2012, o 17:47 ] Nabyć można w Ovi Store |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 19:06 |
bkn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
własnie szukałem na OVI i nie ma jest za to eZReader DOC PDF Lite sciagnałem jakos dziala, ale kiedys w innej noki mialem quickoffica i bylem z niego bardzo zadowolony czy ten tel go obsluguje?
|
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 19:17 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bkn,quickoffice tylko na S60 Symbian.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|