![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 13 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Inne] Szukam jelenia który pomoże wgrać mi patcha (nie czytam FAQ dokładnie) |
---|
![]() |
6 Aug 2010, o 12:08 |
karQu- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ktora pomogla by mi wgrac jakis ładny patch do mojej noki 6300.Chodzi mi o zmiane wygladu,ikonki,czcionk,i wgl co sie da.
bo czytam poradniki ale nie umiem tego wgrac. Z gory dziekuje. [ Komentarz dodany przez: Adam: 7 sierpnia 2010, o 21:35 ] Pozwoliłem sobie poprawić nazwę tematu ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
6 Aug 2010, o 15:20 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w sumie mogę ci pomóc tylko w weekend nie będzie mnie w domu a po za tym na forum jest wszystko ładnie opisane
|
![]() |
![]() |
6 Aug 2010, o 15:39 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karQu- wrote: czytam poradniki ale nie umiem tego wgrac. Wszystko jest dokładnie i szczegółowo napisane. Co w tym takiego trudnego? |
![]() |
![]() |
6 Aug 2010, o 15:54 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karQu- wrote: bo czytam poradniki ale nie umiem tego wgrac. Samo czytanie niewiele da. Trzeba pobrać wszystko co potrzebne (lista potrzebnych aplikacji będzie w poradniku), podpiąć telefon do komputera i na bieżąco wykonywać wszystko co jest opisane w poradnikach. Samo "przeczytanie" bez jakiejkolwiek próby może się skończyć założeniem tematu naruszającego regulamin (tak jak w tym przypadku). Regulamin wrote: I. Przed założeniem tematu: Sprawdź FAQ, przejrzyj Artykuły, użyj Szukajki. Dopiero wtedy możesz założyć temat. FAQ wrote: FAQ - tu znajdują się odpowiedzi na Twoje pytania! (...) 04. Jak wgrać patch do telefonu S40? (...) Każdy temat na forum, będący zapytaniem o któryś z powyższych punktów, kończy się przeniesieniem tego tematu do Kosza i warnem dla użytkownika, który go założył, bez względu na jego staż na forum, a zwłaszcza jego brak. |
![]() |
![]() |
6 Aug 2010, o 16:24 |
Ksomita a Ty pomogl bys mi ?
Np na Gadu gadu ktoregos dnia jak bys mial czas? podal bys mi co mam sciagnac do mojej noki 6300 i pomogl. |
![]() |
![]() |
6 Aug 2010, o 17:36 |
![]() Tutorial: http://nokiahacking.pl/wgrywanie-zmodyfikowanego-ppm-a-patcha-via-phoenix-vt118.htm Potrzebny będzie Phoenix: http://nokiahacking.pl/nokia-phoenix-service-software-2010-8-4-41526-vt7755.htm I paczka z oprogramowaniem (pobierz najnowszą 7.30 - pierwsza od góry): http://nokiahacking.pl/nokia-6300-vt53.htm I więcej już nic nie piszę bo jest w poradniku. PS: karQu- wrote: Ksomita Wypraszam sobie! ![]() |
![]() |
![]() |
6 Aug 2010, o 20:14 |
Przepraszam za błąd.
Kosmita1993 A gdzie jest link do tej 1 paczki ? bedzie pasowalo do noki 6300? |
![]() |
![]() |
6 Aug 2010, o 20:28 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Będzie pasowało
|
![]() |
![]() |
7 Aug 2010, o 10:11 |
a link bo nie widze go ?
gdzie on sie znajduje do tej paczki co napisales? |
![]() |
![]() |
7 Aug 2010, o 11:02 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karQu- wrote: a link bo nie widze go ? gdzie on sie znajduje do tej paczki co napisales? kosmita1993, podał wszystkie potrzebne linki... ![]() |
![]() |
![]() |
7 Aug 2010, o 15:50 |
LOL wchodze w link drugi ktory podal Kosmita1993 i szukam tej paczki co podal ale pod nią nie ma zadnego linku do sciagniecia.
|
![]() |
![]() |
7 Aug 2010, o 18:48 |
karQu-, nie wiem czy bardziej zależy Ci na wgraniu zmodyfikowanego softu czy na robieniu sobie z nas jaj.
![]() karQu- wrote: ale pod nią nie ma zadnego linku do sciagniecia. Są nawet dwa. pawelooss wrote: Wersja 07.30 Lista zmian (changelog): Quote: Changes/improvements made from MCU SW version 7.21 to version 7.30 - Software is currently (16th Aug 2009) available only for some product codes via the Nokia Software Update service - Default year changed to 2009 - Operator name list updated Major Package 9.00 Polskie Product Codes: Linki do paczki: Specjalnie dla Ciebie powiększyłem i zaznaczyłem na czerwono w razie gdybyś miał problemy z widzeniem. ![]() PS: Jeżeli założyłeś ten temat w nadziei że ktoś za Ciebie pobierze wszystko co potrzebne, zainstaluje i wgra Ci fajny stiuningowany soft to szkoda że go w ogóle zakładałeś... |
![]() |
![]() |
7 Aug 2010, o 23:05 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja mam patent.
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 13 posts ] Previous topic | Next topic |
|