Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Witam. Jaki jest program na ustawienie tapety na cały ekran na FP2? FreeFSWP obsługuje tylko FP1. Proszę o pomoc. REP + za pomoc
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
nie ma takiego programu bo sam kiedyś szukałem po całym necie i nie znalazłem ale możesz zainstalować ten motyw i tapeta będzie na cały ekran bez żadnych paskow na górze i na dole pulpitu
podaj przykłady nemo bo przez mojego fona przewalilo się jakieś 50 - 60 motywow i tylko w tym tapeta jest na cały ekran a w innych są takie rozmazane paski które nie wyglądają ładnie na tapecie i wtedy lepiej mieć ta standardowa tapetę z motywu...
właśnie Ja też przetestowałem kilka motywów i ciągle do du**...
poczekaj trochę, na fonie mam ponad 40 sztuk, a pamiętam że część była zrobiona w taki sam sposób. Na bank był jeszcze ten motyw: nokiahacking.pl/temat-z-anna-belle-vt22082.htm wersja czarna, innych nie sprawdzałem