Ale się naoftopuję.
IuDeXTemat: cheater No tu chyba się nasuwa jednoznaczna odpowiedź - wypad
Temat: MuzykaNie chce się chwalić ale Samung Yp-T10 + Sony MDR-P180 (muszle) są znośnym zestawem. Dodatkowo staram się nie katować uszu. Niestety teraz moje Creativy (głośniki) poszły na wyższe cele (Rodziciel wymyślił sobie Media center) I zostałem ze słuchawkami nawet przy Laptopie.
Temat: Słuchanie muzyki z głośnikówNa wakacjach- tak
W autobusie kiedy często powtarzam sobie przed lekcjami NIGDY!!
Temat: BlogowaniePisz na forum ale nic nie stoi na przeszkodzie żebyś blogował. Ja bloguję raczej do szuflady. Odwiedzin mniej niż 7 na tydzień. I się nie zrażam.
Btw. Dokanałówki nie zdobyły moich uszu. Za to dobre pchełki (W niedalekim czasie będę miał odsłuch na Senach MX 400)
michero,
Gdzieś kiedyś czytałem że mają także na myśli "Jestem Porządny" czy coś w ten deseń
Do wszystkich,
Jak coś to ja się nie ograniczam. Słucham prawie wszystkiego.
Łona, Paktofonika, Pezet, Daniu (Częstochowa - nie mylić z Doniem) czy kiedyś 52 Dębiec czy Peja.
Ale na hip-hopie nie kończy się muzyka.
Oomph!, Ramstein, Metallica, Red Jumpsuit Apparatus, KoRn, Nightwish to tak rokowo - metalowo - screamo.
Dalej Eifel65 czy Daft punk też ciekawie się słucha niektórych utworów.
Disco polo to najgenialniejszy sposób do rozkręcenia imprezy (A jak się ma do tego karaoke i takiego wariata bez zahamowań jak ja)
Deep Purple, Led zeppelin, Black Sabath żeby nie było że tylko nowe utwory są fajne (DP mam całą dyskografię)
Ska-p, Skambomambo, Vespa
Leningrad
Shaggy
Vavamuffin, Habakuk
Ska, Reggae itp jest spoko.
Składanki Mystera. Mieszanka ambientu, new age, industrialu itp. Podoba się Ci Era?? To wiesz że znajdziesz tam coś dla siebie

Omega i Lokomotiv GT To Zuo

Gdyby nie język to nie odróżnisz niektórych kawałków od angielskich, a bywają genialne.
Lao Che, Akurat.
I to nie wszystko z mojej playlisty.
Zaszufladkujcie mnie
![;]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)
Hiya