Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam chce kupić jakiś telefon do 300zł musi byc na symbianie dobry do tuningu i eogule cos fajnego i fajnie działającego. myślałem nad e50 ale sam nie wiem co myslicie o e50 i może polecicie mi jakieś jeszcze
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
raczej nokia poprostu musi być symbian dobrze działający telefon i wo gule dla mnie aparat nie musi być wypasiony
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Na E50 nie patrz, to już jest wolny telefon... Jak napisał Adam 6120c jest już lepszy... Gdzieś ostatnio widziałem E51 za 250zł i nie był uszkodzony...
_NeedSpeed_, koleżanka ma ME i chodzi w porządku. Problem raczej leży w dżojstiku (:D), który szybko się wyrabia. Ja zaproponuję coś innego: Samsung i550. Może to nie Nokia, ale