Nie wiedziałem gdzie dać, więc daję do ot. A więc. Czy mógłbym zrobić, że mój telefon byłby głośnikiem z komputera? Że dzięki z komputera są odtwarzane przez głsnik w telefonie. (oczywiście telefon były podłączoy przez usb) Proszę o szybką odpowiedz
Im dłużej siedzę na tym forum, to coraz bardziej się dziwię ludziom czego to nie potrafią wymyślić. Telefon to telefon, a że próbują zrobić z niego extra wielofunkcyjne urządzenie to ja nie wiem... No bo niby nawet jak by to miało działać...
teoretycznie może dało by radę ale nikt nie napisał do tego programu, przecież w opcji audio contorl(czy coś w tym stylu )w phoenixie można testować głośnik głośniej, ciszej, ustawiać częstotliwość dźwięku.
Przez USB się raczej nie da, bo komputer musiał by przekodować dźwięk na dane, a telefon zdekodować i odtworzyć co powodowało by duże opóźnienia... Zresztą taka sama technologia wykorzystywana jest do tych nowych typach monitorów na USB...
Przez BT to nie wiem, ale tutaj też pozostaje kwestia szybkości działania połączenia... Ale właściwie to po co komu robił głośnik do kompa z telefonu, bo ja tego nie ogarniam...
Rafciu517 wrote:Im dłużej siedzę na tym forum, to coraz bardziej się dziwię ludziom czego to nie potrafią wymyślić. Telefon to telefon, a że próbują zrobić z niego extra wielofunkcyjne urządzenie to ja nie wiem... No bo niby nawet jak by to miało działać...
No w sumie to nie ma nic złego, no ale bez przesady... Bo nie długo dojdzie do tego że będzie potrzebny poradnik ,,jak sterować mikrofalówką za pomocą telefonu" //Filip - i dobrze
Ludzie. Ja shackowałem już mikrofalówkę (w starej było zabezpieczenie na najwyższe moce), zmywarkę (tryb serwisowy dla dokładnej zmiany poboru składników) I wiele innych.