1Zazwycaj staram się zrobić wszystko sam,ale tym razem mi zwyczajnie nie wychodzi, a siedzę nadtym praktycznie od rana
Opisze problem: Wczoraj ogladałem filmiki i jednocześnie je pobierałem, po czym telefon zaczął strasznie mulić. Wyłączyłem go,ale od tego momentu nie mogę go już włączyć .
Przebrnąłem wiele forów,a na tym znalazłem następujacy temat :
naprawianie-niewlaczajacego-sie-telefonu-dead-flashing-vt80.htm
Staram się robić wszystko tak jak jest napisane,ale niestety coś nie działa .
Nokie mam w sieci Orange z nałożonym simlockiem ,a więc jako oprogramowanie wybrałem
059C406: N8-00 RM-596 PTK Centertel (Orange PL) PL Dark Grey Belle V5 GV . Dobrze ?
W sumie wszystko działa do punktu 7 "Właściwy Dead Flashing"
Na tym obrazku na czerwono pali się tylko :Mem. Card Conten, a u mnie wszystko ,a gdy klikam ok, to pojawiasię komunikat,ze brakuje jakiegoś pliku, a w rzeczywistości on jest /
Dodam,ze tutaj jest opisane,ze telefon albo się restaruje lub się zawiesił,ale mój nie robi nic, i nie reaguje na żadne próby restartu . Jedynie po podłączeniu kabla USB pojawia się charakterystyczny dźwięk obecny zawsze przy odnalezieniu przez system jakiegoś sprzętu ,ale nic zrobć nie można, czy to jest przyczyna ?
W sumie nawet nie wiem o co zapytać ,a więc może podpowiedzcie mi co mam zrobić jakie wybrać oprogramowanie lub co robie źle ...
Telefon mam od roku i od tego czasu nic z nim nie robiłem i działał świetnie,aż od wczoraj .