Bo to są pierwsze bety a oficjalne fony z ICS są 2 albo 3born2die wrote:Szczerze w to w wątpie, bo jak u mnie 4.0 miałem to błędy wyskakiwały nawet przy wejściu do wybierania numeru...
nie, to są akurat skutki mojego lenistwa bo poleciałem polskim poradnikiem a nie tym z XDA a na XDA był zaaktualizowany o pare punktów... odkąd napisałem nowy uwzględniając wszystkie uwagi i doświadczenie poprzednich łamaczy i do tego poradnik z XDA to nie było ani jednego przypadku uwalenia fona.born2die wrote: Poza tym, żeby robić coś więcej na xperii to trza odblokwać bootloadera, a w i spicy i Galaxy 3 i w każdym innym możesz robić wszystko bez tej pierdoły, a jak sam sie przekonałeś ta pierdułka spowodowała, że Twoja Xperia wylądowała w serwisie..
a jaką masz pewność co wysyła symbian jak jest podpięty pod neta?dm1991 wrote:Do cholery to już naprawdę nie ma lepszych systemów niż to szpiegujace gowno co nie potrafi się zapytać czy może zrobić update tylko nabija rachunki?
szpaner1998 wrote:Ja szukam tak do 350 zl. Wszyscy polecacie x8 ale ja nigdy sony ericssona jeszcze nie mialem i jakos nie mam zaufania Najlepiej jakby byl dobry do gier i byl w miare dobrze wykonany . A Galaxy Mini warto ?
dm1991 wrote:Do cholery to już naprawdę nie ma lepszych systemów niż to szpiegujace gowno co nie potrafi się zapytać czy może zrobić update tylko nabija rachunki?
szpaner1998 wrote:Slyszalem ze GT540 Swift ma bardzo cichy glosnik , to prawda ??
adam wrote:I jak dla mnie te klawisze (Zielona, home, czerwona słuchawka) są po prostu ohydne. P
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests