Bo to są pierwsze bety a oficjalne fony z ICS są 2 albo 3born2die wrote:Szczerze w to w wątpie, bo jak u mnie 4.0 miałem to błędy wyskakiwały nawet przy wejściu do wybierania numeru...

nie, to są akurat skutki mojego lenistwa bo poleciałem polskim poradnikiem a nie tym z XDA a na XDA był zaaktualizowany o pare punktów... odkąd napisałem nowy uwzględniając wszystkie uwagi i doświadczenie poprzednich łamaczy i do tego poradnik z XDA to nie było ani jednego przypadku uwalenia fona.born2die wrote: Poza tym, żeby robić coś więcej na xperii to trza odblokwać bootloadera, a w i spicy i Galaxy 3 i w każdym innym możesz robić wszystko bez tej pierdoły, a jak sam sie przekonałeś ta pierdułka spowodowała, że Twoja Xperia wylądowała w serwisie..
a jaką masz pewność co wysyła symbian jak jest podpięty pod neta?dm1991 wrote:Do cholery to już naprawdę nie ma lepszych systemów niż to szpiegujace gowno co nie potrafi się zapytać czy może zrobić update tylko nabija rachunki?
SE Live With Walkman, K800, P910, K550, HTC Vox, Nokia 3310, 3510i, 6610, 6610i, 6230, 1208, C5, N73, 6630, Motorola C115, Siemens SX1

szpaner1998 wrote:Ja szukam tak do 350 zl. Wszyscy polecacie x8 ale ja nigdy sony ericssona jeszcze nie mialem i jakos nie mam zaufaniaNajlepiej jakby byl dobry do gier i byl w miare dobrze wykonany . A Galaxy Mini warto ?

dm1991 wrote:Do cholery to już naprawdę nie ma lepszych systemów niż to szpiegujace gowno co nie potrafi się zapytać czy może zrobić update tylko nabija rachunki?

szpaner1998 wrote:Slyszalem ze GT540 Swift ma bardzo cichy glosnik , to prawda ??

No ale fakt, w tym twoim lg jeden głośnik robi za rozmowy i muzykę

Adam wrote:wibre też ma bardzo cienką,

P

Adam wrote:I jak dla mnie te klawisze (Zielona, home, czerwona słuchawka) są po prostu ohydne. P

w szkole tak na mnie mowia .
Nie szpanuje ale muzyczke czasami fajnie sobie puscic
A na Allegro taniutko mozna kupic tego T-mobile Move ( Alcatel OT-908 ) . Cos z nim nie tak ze sprzedaja go juz za dwie stowki ? 

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests