by wook » 25 Jan 2012, o 11:32
ja właśnie nie za bardzo szanuje telefon i czasem nawet wbijam nim gwoździe (2 razy mi się zd
arzyło). W e65 mam korpus popękany w 2 miejscach i mam w nim dość duże ubytki (od upadków). Czasem zd
arza mi się telefonem
rzucić w ścianę albo o podłogę walnie. Więc e52 raczej nie dla mnie.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 25 stycznia 2012, o 12:28 ]Zdecydowanie nie.
[ Dodano: 25 sty 2012, o 10:32 ]z netu w telefonie korzystam ok 6h na dobę po wifi i potrzebuje telefonu w którym bateria wytrzyma przy takim używaniu przynajmiej 2 dni. Nad e52 się jeszcze zastanowie ale raczej to teleno który wydaje mi się za mało wytrzymały. O ile bym musiał zwiększyć budżet gdybym chciał kupić e72 (bo myślałem nad kupnem za jakiś czas e7). A coś z androidem jest co spełnia te wymagania? Bo bym spróbował tego systemu. Androidowiec nie musiał by mieć klawiatury i funkcji dzwonienia. Reszta wymagań bez zmian.
Jestem dysortografem, więc jak zrobię błąd to normalne.Dopóki nie miałem internetu w telefonie uważałem, że jest to nie potrzebny bajer, teraz gdy go mam zmieniłem zdanie bo bardzo ułatwia życie.
Sklep internetowe USA
ogółem elektronika tu dostaniesz nawet wyposażenie do studia telewizyjnegoSteven Paul Jobs 24.02.1955 -> 05.10.2011
Wielki człowiek, wizjoner, wyśmienity mówca, który potrafił zrobić wielką rewolucję ze zmiany ikony wskaźnika bateri czy zasięgu. Taki człowiek przydał by się teraz Nokii.