![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<800] Telefon z QWERTY do 800 |
---|
![]() |
27 Nov 2012, o 23:04 |
kuczek9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A więc PODSTAWOWĄ cechą tego telefonu musi być klawiatura QWERTY (wi-fi i reszta typowych "bajerów" owszem). Telefon jak dla mnie musi mieć dużą funkcjonalność oraz możliwość ingerencji chodzi mi o dostosowanie do osobistych upodobań, duża ilość ciekawych aplikacji też byłaby niewątpliwym plusem. Dawno temu straciłem wiedzę odnośnie tego co na rynku komórkowym jest dobre a co nie, byłem bardzo szczęśliwym posiadaczem N95 8GB oraz N95 zwykłej jednocześnie ale po pewnym czasie pozbyłem się ich (niewątpliwie błąd) i przerzuciłem się na prostą Nokie C5-00 ale to również była pomyłka. A więc czekam teraz na wasze propozycje (bardzo liczę na waszą pomoc) po szybkim looknięciu na neta wyłapałem kilka modeli HTC DESIRE Z, Nokia C7, Sony Ericsson Vivaz Pro a może po prostu N97 lub N97 Mini bardzo na Was liczę..
|
Last post |
![]() |
![]() |
27 Nov 2012, o 23:10 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli dużo aplikacji i możliwości konfiguracji to Android a na nim zobacz:
HTC Desire Z SE Xperia Pro (powinna być za tyle dostępna) SE Xperia Mini Pro Jak chcesz dalej symbiana to E6 lub E7 ale to oznacza znacznie mniej aplikacji (około 10 razy mniej a na E6 jeszcze mniej). PS. Nokia C7 nie ma sprzętowej klawiatury QWERTY, to E7 ją ma. |
Last edited by wook on 27 Nov 2012, o 23:11, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
27 Nov 2012, o 23:17 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli faktycznie priorytetową cechą telefonu ma być QWERTY to bez wątpienia E7 będzie najlepszym wyborem. Nie sądzę abyś znalazł wygodniejszą klawiaturę fizyczną, a pochylony ekran po wysunięciu daje duży komfort przy pisaniu i przeglądaniu neta. Natomiast dobrym kompromisem jest Desire Z. Możliwości Androida w połączeniu z dość wygodną qwerty. Reszty telefonów nie brałbym pod uwagę.
|
![]() |
![]() |
28 Nov 2012, o 18:48 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak nie chcesz odrywac sie od symbiana to tylko nokia e7
nokia n900 jest fajna a z andka to htc desire z motorola milestone 2 se xperia mini pro se xperia pro(choc za 800zł ciezka dostać) jeśli chodzi o wygodę pisania to najlepiej pisało mi się na milestone 2 i desire z ![]() |
Last edited by Krzysiek_PL on 29 Nov 2012, o 17:45, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
28 Nov 2012, o 21:05 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
punto2010 wrote: Jak nie chcesz odrywac sie od androida to tylko nokia e7 [...] jesli chodzi o wygode pisania to pisałem na kazdym fonie z wyjatkiem xperii pro i najwygodniej pisało Teraz, skoro już popełniłeś ten post, zastanów się nad jego sensem merytorycznym. A sugestia dla autora tematu: rozważ czy opinia cytowanego powinna być brana pod uwagę. Dziękuję |
![]() |
![]() |
29 Nov 2012, o 17:42 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczkens wrote: punto2010 wrote: Jak nie chcesz odrywac sie od androida to tylko nokia e7 [...] jesli chodzi o wygode pisania to pisałem na kazdym fonie z wyjatkiem xperii pro i najwygodniej pisało Teraz, skoro już popełniłeś ten post, zastanów się nad jego sensem merytorycznym. A sugestia dla autora tematu: rozważ czy opinia cytowanego powinna być brana pod uwagę. Dziękuję Jeruna teraz to zauważyłem myslałem o symbianie ,a napisałem android ![]() |
![]() |
![]() |
29 Nov 2012, o 18:29 |
krystian97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HTC DISIRE Z
[ Komentarz dodany przez: HitFan: 29 listopada 2012, o 17:26 ] Dlaczego? [ Dodano: 29 lis 2012, o 17:29 ] A dlatego że ma do wyboru |
![]() |
![]() |
22 Dec 2012, o 12:39 |
kuczek9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba jednak skuszę się na Htc. Dzięki wielkie wszystkim
[ Dodano: 22 gru 2012, o 11:39 ] Witam ponownie, mam już te HTC ale za grom nie wiem jak cos tam na niego zrzucić poradzcie ta opcja z linku nie wchodzi w rachube bo po prostu nie ma tam takiej opcji |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|