majsterbdg wrote:A czy w X1 wejdziesz na internet ??
majsterbdg wrote:ewewntualnie zrobic pare zdjec, i wejsc na chwile do internetu.
majsterbdg wrote:A baterie zawsze można zmienić na lepszą !!
1496 wrote:majsterbdg wrote:A czy w X1 wejdziesz na internet ??majsterbdg wrote:ewewntualnie zrobic pare zdjec, i wejsc na chwile do internetu.
Ewentualnie czyli stwierdziłeś że nie jest to obowiązkowe kryterium przy wyszukiwaniu telefonu dla Ciebie, dlatego ten model został wzięty pod uwagę.majsterbdg wrote:A baterie zawsze można zmienić na lepszą !!
Skoro wychodzisz od początku z takiego założenia to po co ten temat?
majsterbdg wrote:1496 wrote:majsterbdg wrote:A czy w X1 wejdziesz na internet ??majsterbdg wrote:ewewntualnie zrobic pare zdjec, i wejsc na chwile do internetu.
Ewentualnie czyli stwierdziłeś że nie jest to obowiązkowe kryterium przy wyszukiwaniu telefonu dla Ciebie, dlatego ten model został wzięty pod uwagę.majsterbdg wrote:A baterie zawsze można zmienić na lepszą !!
Skoro wychodzisz od początku z takiego założenia to po co ten temat?
Temat jest bo nie ja go założyłem tylko majestatny i to on szuka telefonu a nie ja !! II czytaj dobrze temat zanim coś napiszesz !!
majestatny wrote:Zastanawialem sie jeszcze nad nokia X1, tylko czy nie ma ona tylu aplikacji, ze nawet ta duża bateria 1320 mAh nic nie pomoze?
majestatny wrote:Ktory telefon najwiecej wytrzyma, przy swoich funkcjach ?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest