michalsiek, ehhh...
Kolego te wiadomości na pewno nie są z internetu może po części Wiem, że w tej dziedzinie jesteś obeznany i się znasz na rzeczy i to doceniam ale też nie jestem zielony
Regularnie ćwiczę na siłowni i brałem (biorę i bd brał) sterydy nie cały czas... Na odżywkach też jadę Bo od sterydów człowiek by się wyłożył Po każdym cyklu na sterydach odblokowuje się Mam dobrze ułożoną dietę której się trzymam.
Do każdego cyklu czy to kreatynowego czy sterydowego biorę odpowiednie osłonki. Nie ćwiczę w porównaniu do innych mięśni dyskotekowych, nie chcę wyglądać jak szafa 3 drzwiowa i nie ćwiczę na siłę tylko rzeźba+masa. Ogólnie kulturystyka i do tego zmierzam. Na siłowni spędzam nie zależnie od dnia 3-6h. Każdego dnia ćwiczę inne partie mięśniowe.
Ćwiczę przede wszystkim na nogi ponieważ wtedy dostajesz tzw. bonus do góry... nie wiem czy wiesz.
Ćwiczę już 2lata (1rok systematycznie) i wiem trochę na ten temat. Ćwiczyłem na różnych siłowniach z różnymi ludźmi, trenerami. Jeżdżę na zawody w wyciskaniu sztangi itd... I naprawdę nie jestem świerzakiem w tej dziedzinie sportu. A tak propo forma to uprawiam biegi ( co dwa dni biegam po 1000m) + baseny raz w tygodniu. Także kondycje utrzymuję.
Ok to za 10 lat się spotkami i ci po opowiadam jak to się ćwiczyło przez ten okres. Zdam ci relacje. Za 10 lat to akurat bd piątek rezerwuje sobie ten dzień i porozmawiamy na temat siłowni.