Wszelkie modyfikacje fona są związane z utratą gwarancji to chyba proste a z samsunga nokii nie zrobisz
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
bo Samsungi to tandeta i tyle a tuningować się go nawet nie opłaca.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
akatsuki wrote:Nie ma to jak kupić samsunga, chwalić go za wszystko, za soft między innymi itd. ale i tak chcieć żeby był nokią..
Zgadzam się z tym no ale nie dla tego go wziołem , Wziołem go między innymi dla tego że jest najlepiej sprzedawanym telefonem masywnym a soft to po drodze a i spełnia moje wszystkie oczekiwania
[ Dodano: 19 cze 2011, o 21:06 ]
hubert123454 wrote:bo Samsungi to tandeta i tyle a tuningować się go nawet nie opłaca.
O się mylisz prosze tu dowód wiem że nokia jest lepsza ale kazdy ma inny gust
EriX05, w samsungu nie poprawisz jakości dźwięku na głośniku ani basu na głośniku tle że wygląd a po drugie nie da się zmienić ikon zasięgu,baterii a po drugie to nokia pod względem jakości dźwięku bije na głowę twojego samsunga Star II (Avillo Podobny).