Miałem:
Ericsson r310s-supermocny telefon

Wile razy leżał na ziemi. Mój pierwszy telefon
Nokia 6510-zakupiłem po eryku, mała lekka i miała radio

6030-wziąłem z zetafona bo 6510 kompletnie padła

Piewszy telefon mój z kolorowym wyświetlaczem i polifonią

3200-zamieniłem 6030 na nią bo chciałem mieć aparat w telefonie. Miała wycinane wstawki w panelach

Bajer w tamtych czasach

7650-zamieniłem 3200 na nią. Mój pierwszy symbian. Miałem ją koło miesiąca a połowe tego czasu leżała w serwisie

2650-7650 poszła na części i zakupiłem tą. Bajeranckie diody jak dostałeś nowego esa albo nieodebrane połączenie

6610i- sprzedałem 2650 mamie i kupiłem tą. Mnostwo pamięci (4,5 MB. Max mieściła 200 zdjęc

) i radyjko. Jeden z lepszych telefonów jakie miałem/
6170- Kupiłem sobie na urodziny

Duży wyświetlacz aluminiowa obudowa. Fajnie chłodziła w lato

6600- Mama kupiła sobie jakiegoś szajsunga i ja sobie ją wziąłem.
3310- Pojawiała się często jako telefon zastępczy. Niezniszczalna

3330- Potrzebowałem 2 telefonu i ją zakupiłem. Nie wytrzymała mojego poznawania wnętrzności telefonów

Jeszcze gdzieś leży w szafce.
6230i- Byłby dobrym telefonem gdyby się nie wieszał po zmianie piosenki. Pewnego razu spotkała się z nogą od stołu(moje nerwy nie wytrzymały 3 restartu w ciągu 10 minut) i poszedł wyśwetlacz. Potem chciałem ją naładować z usb i rozwaliłem układ ładowania i podczas rozkręcania wyrwałem włącznik.
6630- Dostałem od mamy jak dostala do nowej umowy szajsunga U700. Potem dokupiłem drugą z rozbitym wyśwetlaczem i z 2óch rozwalonych zrobiłem 1 sprawną. Pewnego razu po upadku przestał grać głośnik i przy jego wymianie naderwałem taśme od wyświetlacza. Jeden z najlepszych telefonów jakie miałem.
Toshiba G500- Kupiłem bo potrzebowałem telefonu z WiFi. Padło gniazdo USB(jak w każdej tosi) i poszła na części.
SE T610- Sytuacja taka sama jak przy 3330
Teraz mam:
Nokie 3120c- wziąłem na umowe z playa bo po rozwaleniu 6230i nie mialem żadnego fona. Służy mi teraz jako fon do przeglądania neta z kartą play online.
Siemens SX1- dwa sprawne i 3 w częściach. Szukałem telefonu z symbianem(uzależniłem się od niego

) i dostałem jednego od kolegi mojej mamy. Powolutku dokupując części tyle mi się uzbierało
Motorole E8- dostałem od orange na nową umowe. Obecnie służy mi jako główny telefon(zamienne z jednym z SXów)
Nokie E50- Kupiłem bo chciałem zasmakować S60v3. Niestety nie jest tak bajecznie jak wszyscy pisali
To chyba tyle tego było. Jak coś mi się przypomni to dopiszę