Witam
Tak jak w temacie posiadam takiego boxa , kupiłem go z drugiej ręki i od początku mam z nim same problemy.
Chciałem zainstalować oprogramowanie Ściągnąłem HWK_Support_Suite_Setup_v02.10.000.exe zainstalowałem, wszystko elegancko etc. i przychodzi pora aktualizacji, wszystko się loguje widzi boxa to najważniejsze ale...
Locating HWK Upgrade server...
HWK Upgrade server found!
Preparing connection to server...
Connecting to HWKUpgrade server...
Server connection successfully established.
Authenticating on server...
Authentication stage error: Server reported error:Account for this HWK module does not exist on server. Please contact your reseller!
I chciałem wykorzystać BOX'a chociaż do jakiegoś emulatora cały dzień szukam w internecie na temat Jaf + pkey emulator ale nic sensownego nie mogę znaleźć co do instalacji i jak to zainstalować.
Znalazłem taki filmik : http://www.gsm-forum.eu/ufs-saras-softw ... ivers.html - tylko nie wiem jak do tego się zabrać w paczce są jakieś sterowniki ale jak się z nimi obsłużyć nie mam pojęcia.
Proszę o pomoc jak mogę wykorzystać mojego boxa, czy jest on walnięty próbowałem też mx-key ale wali on system, po restarcie wyskakuje błąd i nie da się systemu uruchomić.
BARDZO SERDECZNIE PROSZĘ O POMOC JAKIEGOŚ SPECA
[ Komentarz dodany przez: bastard3son: 3 sierpnia 2010, o 10:57 ]
Ortografia + interpunkcja...