![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Własne recenzje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Unboxing LG Swift L7 drugiej generacji! |
---|
![]() |
1 Jan 2014, o 20:10 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Unboxing LG L7 II
Witam Was drodzy użytkownicy nokiahacking.pl w tym nowym, miejmy nadzieję lepszym roku! Dziś wyjmujemy z pudełka bardzo popularny ostatnio smartphone - LG Swift L7 II. Wraz z LG Swift L7 II dostajemy pudełko ze standardową zawartością: ładowarką z kablem USB, słuchawki, kartę gwarancyjną oraz skróconą instrukcją obsługi. Akcesoria są ładne i dobrze wykonane. Słuchawki, w jakie wyposażono smartfona to zwykłe pchełki. Powinny one wytrzymać długo, aczkolwiek jeśli komuś zależy na dobrych wrażeniach słuchowych, szybko odłoży je do pudełka i skorzysta z własnych. W zasadzie nie powinniśmy się spodziewać niczego więcej, ale dodatkowa karta pamięci nigdy nie jest złym pomysłem Niebawem recenzja nad którą jeszcze pracuję. ![]() Tak prezentuje się cały zestaw ![]() ładowarka wraz z kablem USB ![]() Słuchawki pchełki - nadają się tylko i wyłącznie do prowadzenia rozmów telefonicznych. Muzyka gra na nich słabo - brak basu, odpowiedniej akustyki - ogólnie słabo. Recenzja niebawem! Pozdrawiam ![]() Mati91 |
Last post |
![]() |
![]() |
1 Jan 2014, o 20:17 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostałem takie słuchawki do lg p350 przeszło 2 lata temu myślałem ze LG zmądrzało i da coś lepszego
![]() |
![]() |
![]() |
1 Jan 2014, o 20:20 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Już miałem wrażenie, że jakieś wideo na YT popełniłeś.
![]() |
![]() |
![]() |
1 Jan 2014, o 20:26 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Własne recenzje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)