Lumia 625 wyjęta z pudełka
Oto jest! Nabyta w piątek, nowa, wielka i całkiem dobrze wykonana Nokia Lumia 625!
Wraz z Lumią 625 dostajemy ładne, kolorowe pudełko ze standardową zawartością: ładowarką, słuchawkami, kablem USB, kartą gwarancyjną oraz skróconą instrukcją obsługi. Akcesoria są ładne i dobrze wykonane. Słuchawki, w jakie wyposażono smartfona to zwykłe pchełki. Powinny one wytrzymać długo, aczkolwiek jeśli komuś zależy na dobrych wrażeniach słuchowych, szybko odłoży je do pudełka i skorzysta z własnych. W zasadzie nie powinniśmy się spodziewać niczego więcej, ale dodatkowa karta pamięci nigdy nie jest złym pomysłem
A tak prezentuje się Nokia Lumia 625 Dodam, że kupiłem ją w kolorze białym, natomiast dokupiłem dodatkową klapkę w kolorze zielonym - używam jej w pracy
Pierwsze wrażenia i 3 dni użytkowania sprawiają, że jestem pełni usatysfakcjonowany z zakupu. Oczywiście z biegiem czasu napiszę kolejną recenzję telefonu pracującego na systemie Windows Phone, ale póki co muszę nieco bliżej poznać wady i zalety omawianego modelu. Zapraszam do komentowania oraz dyskusji na temat L625.
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.