OFERTA SPRZEDAŻY
Opis: Witam. Na początku proszę moderatorów o nie usuwanie tematu, gdyż jest on wynikiem porozumienia z Administratorem.
Oferuję usługę odzyskiwania danych głównie z dysków twardych, ale także z pamięci flash, pendrive'ów.
Gwarantuję zadowolenie. Żaden z Twoich plików nie zostaje przeze mnie otworzony, nie interesuje mnie zawartość dysku.
Do odzyskiwania danych używam profesjonalnych programów i metod.
Operacja odzyskiwania danych nie jest przeprowadzana na dysku klienta! Zostaje utworzona kopia dysku 1:1 i przegrana na drugi dysk twardy, z którego dopiero odzyskuje dane, więc nie ma ryzyka większego uszkodzenia danych. Po odzyskaniu danych robiona jest powtórnie kopia 1:1 i wgrywana na Twój dysk.
Cena: Cena jest zależna od pojemności dysku, aczkolwiek orientacyjną ceną przy dysku 250gb jest około 80-100zł plus koszty wysyłki dysku. Oczywiście cena ustalana jest indywidualnie, gdyż ile dysków i uszkodzeń, tyle propozycji.
UWAGA!!!
Zgodnie z moim porozumieniem z Administratorem, za każdą usługę zleconą przez użytkownika forum, bądź jego znajomego/ą wpłacam 10% mojego zarobku na rzecz forum nokiahacking.pl. Tak więc korzystając z moich usług pomagasz także forum.
Kontakt: gg: 13656873 e-mail: phreak1@o2.pl lub forum PW.