![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5130XM] Ustawienie czasu (inny na ekranie, a w SMS-ach 2 godziny wcześniejszy). |
---|
![]() |
8 Jul 2012, o 11:21 |
karo2191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Kupiłam telefon Nokia 5130 XM, i mam problem z ustawieniem czasu w tym teleofnie. Na wyświetlaczu godzina jest prawidłowa lecz jak przychodzi do mnie sms to jeśli chodzi o czas to jest o dwie godziny wczesniejszy np. na wyświetlaczu 11.16 a w smsie 9.16, próbowałam w ustawieniach daty i godziny zmienić strefę czasową na +1 ale wtedy na wyświetlaczu jest godzina 12.16 a jak dam +2 to znów 13.16. czy ktoś zna sposób żeby zarówno godzina na wyświetlaczu jak i ta kiedy przychodzi sms się zgadzała? była taka sama? zmianiałam już dane w ustawieniach lecz to nie pomaga. czy jest inny sposób aby ustawić prawidłową godzinę? bardzo prosze o odpowiedź. to dla mnie wazne. mam jeszcze jedno pytanie ... czy jeśli nie zmienię tej godziny w smsach i będzie o 2 godziny wczesniejsza to czy będzie jakiś problem z wysyłaniem sms-ów do innych osób? chodzi mi o to czy będą dochodziły do innych od razu czy po pewnym czasie? Pozdrawiam |
Last post |
![]() |
![]() |
8 Jul 2012, o 11:59 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ustawiasz gmt + 1 i dodatkowo czas letni + 1 i ustawiasz zegar potem na aktualna godzinę która właśnie jest i będzie wtedy dobrze pokazywac
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic |
|